Bütün ayarları en düşüğe çekmeni ve şu videoyu izlemeni tavsiye ederim:Herkese merhabalar. Acer Nitro 5 AN515-55 modelini kullanmaktayım. Çoğu oyunda gayet güzel performans alıyorum fakat cs:go 'da akıcı bir şekilde oynayamıyorum. FPS ara ara düşüyor düşmese de tekliyor. Oynatmayacak kadar değil arada girip rekabetçi atıyorum ama bu sorun canımı sıkıyor. Neden olabilir?
Sistemim: i5 10300H-512 GB SSD-16 GB RAM-GTX 1650ti-144 Hz
-freq 144 falan kullanmıyor musunBütün ayarları en düşüğe çekmeni ve şu videoyu izlemeni tavsiye ederim:Benim ayarlarım hepsi en düşükte başlangıç seçeneklerimde böyle:
-high +fps_max 0 +fps_max_menu 0 -tickrate 128 -novid -nojoy +mat_disable_fancy_blending 1 -limitvsconst +r_dynamic 0 +mat_queue_mode 2 -disable_d3d9ex
Bunları yaptıktan sonra atölyedeki csgo benchmark test ettim 30 fps arttı. Tabii videoda olan benim kullanmadığım daha iyi ayarlar da var.
izleyeceğim. teşekkürler.Bütün ayarları en düşüğe çekmeni ve şu videoyu izlemeni tavsiye ederim:Benim ayarlarım hepsi en düşükte başlangıç seçeneklerimde böyle:
-high +fps_max 0 +fps_max_menu 0 -tickrate 128 -novid -nojoy +mat_disable_fancy_blending 1 -limitvsconst +r_dynamic 0 +mat_queue_mode 2 -d3d9ex
Bunları yaptıktan sonra atölyedeki csgo benchmark test ettim 30 fps arttı. Tabii videoda olan benim kullanmadığım daha iyi ayarlar da var.
-freq 75 kullanıyorum masa üstündeki metin belgesinden yapıştırdım orda freq yazmıyormuş nedense. Bir de şimdi baktım unlostun fps arttırmasından bir tane daha kod ekledim +mat_specular 0 diye-freq 144 falan kullanmıyor musun
Benim sistem yüksekte 200fps alıyor ama ben en düşük ayarda oynuyorum öyle alıştımböyle ayarlarda düşük oynamayı da insan istemiyor.
Kanka o sistem ne öyle. Gözüm gönlüm açıldıyok la 400 sabit oynuyom