CS:GO'da ani FPS düşmesi

RTX 2070 super im var masaüstü olarak en düşükte oynuyorum 1080p bile değil (kanları kapatmayı deneyebilrisin)

Herkese merhabalar. Acer Nitro 5 AN515-55 modelini kullanmaktayım. Çoğu oyunda gayet güzel performans alıyorum fakat cs:go 'da akıcı bir şekilde oynayamıyorum. FPS ara ara düşüyor düşmese de tekliyor. Oynatmayacak kadar değil arada girip rekabetçi atıyorum ama bu sorun canımı sıkıyor. Neden olabilir?

Sistemim: i5 10300H-512 GB SSD-16 GB RAM-GTX 1650ti-144 Hz
Bütün ayarları en düşüğe çekmeni ve şu videoyu izlemeni tavsiye ederim:
Benim ayarlarım hepsi en düşükte başlangıç seçeneklerimde böyle:
-high +fps_max 0 +fps_max_menu 0 -tickrate 128 -novid -nojoy +mat_disable_fancy_blending 1 -limitvsconst +r_dynamic 0 +mat_queue_mode 2 +mat_specular 0 -d3d9ex

Bunları yaptıktan sonra atölyedeki csgo benchmark test ettim 30 fps arttı. Tabii videoda olan benim kullanmadığım daha iyi ayarlar da var.

Son düzenleme:
-high +fps_max 0 +fps_max_menu 0 -tickrate 128 -novid -nojoy +mat_disable_fancy_blending 1 -limitvsconst +r_dynamic 0 +mat_queue_mode 2 -disable_d3d9ex

Bunları yaptıktan sonra atölyedeki csgo benchmark test ettim 30 fps arttı. Tabii videoda olan benim kullanmadığım daha iyi ayarlar da var.
-freq 144 falan kullanmıyor musun

-high +fps_max 0 +fps_max_menu 0 -tickrate 128 -novid -nojoy +mat_disable_fancy_blending 1 -limitvsconst +r_dynamic 0 +mat_queue_mode 2 -d3d9ex

izleyeceğim. teşekkürler.

-freq 144 falan kullanmıyor musun
-freq 75 kullanıyorum masa üstündeki metin belgesinden yapıştırdım orda freq yazmıyormuş nedense. Bir de şimdi baktım unlostun fps arttırmasından bir tane daha kod ekledim +mat_specular 0 diye

Geri