Ho sistem dizeriz o parayaMerhaba dostlar, dün şansımı deneyip 3 kasa açtım son kasa da 16,500₺'lik skeleton çıktı. Yılbaşında tekrar açacağım fakat aynı kasayı açmak istemiyorum kasa önerisi yapabilir misiniz, karambit yada kelebek bayonet vb çıkan.
Statrak özelliği aşınma durumu, ve alıcı kişi de aynısından var ise düşük fiyata alıyorlar dostum, bana skeleton knife çıktı skinsiz, bynogame ile konuştum envanter linkimi istediler 13.500 14.000 arası alabilir steam takas ekibi dedi. Ayın 29'unda vereceğim.10 binlik bıçağıma 5 bin teklif etmiştiler sana nasıl 14k teklif ettiler.
Hocam hayırlı olsun ne yalan söyleyeyim bende dün rüyamda oyun sonunda sarı bir bıçak düşürüyordumMerhaba dostlar, dün şansımı deneyip 3 kasa açtım son kasa da 16,500₺'lik skeleton çıktı. Yılbaşında tekrar açacağım fakat aynı kasayı açmak istemiyorum kasa önerisi yapabilir misiniz, karambit yada kelebek bayonet vb çıkan.
çok iyiymiş ya hayırlı olsunStatrak özelliği aşınma durumu, ve alıcı kişi de aynısından var ise düşük fiyata alıyorlar dostum, bana skeleton knife çıktı skinsiz, bynogame ile konuştum envanter linkimi istediler 13.500 14.000 arası alabilir steam takas ekibi dedi. Ayın 29'unda vereceğim.
aman diyim dikkat et dolandırılmaStatrak özelliği aşınma durumu, ve alıcı kişi de aynısından var ise düşük fiyata alıyorlar dostum, bana skeleton knife çıktı skinsiz, bynogame ile konuştum envanter linkimi istediler 13.500 14.000 arası alabilir steam takas ekibi dedi. Ayın 29'unda vereceğim.
sen öyle san şirketten korkacaksın zaten hırsızlık yasallaştırılıyor artık ondan güvenme yaniKişiye değil, şirkete satıyorum kanka dolandırılmak söz konusu değil.