CS:GO'da Bıçak Çıktı

Hayırlı olsun ben 50tl kasa düşürünce havalara uçuyom 16.5k ney :D

10 binlik bıçağıma 5 bin teklif etmiştiler sana nasıl 14k teklif ettiler.

Merhaba dostlar, dün şansımı deneyip 3 kasa açtım son kasa da 16,500₺'lik skeleton çıktı. Yılbaşında tekrar açacağım fakat aynı kasayı açmak istemiyorum kasa önerisi yapabilir misiniz, karambit yada kelebek bayonet vb çıkan.
Ho sistem dizeriz o paraya

10 binlik bıçağıma 5 bin teklif etmiştiler sana nasıl 14k teklif ettiler.
Statrak özelliği aşınma durumu, ve alıcı kişi de aynısından var ise düşük fiyata alıyorlar dostum, bana skeleton knife çıktı skinsiz, bynogame ile konuştum envanter linkimi istediler 13.500 14.000 arası alabilir steam takas ekibi dedi. Ayın 29'unda vereceğim.

Merhaba dostlar, dün şansımı deneyip 3 kasa açtım son kasa da 16,500₺'lik skeleton çıktı. Yılbaşında tekrar açacağım fakat aynı kasayı açmak istemiyorum kasa önerisi yapabilir misiniz, karambit yada kelebek bayonet vb çıkan.
Hocam hayırlı olsun ne yalan söyleyeyim bende dün rüyamda oyun sonunda sarı bir bıçak düşürüyordum

Statrak özelliği aşınma durumu, ve alıcı kişi de aynısından var ise düşük fiyata alıyorlar dostum, bana skeleton knife çıktı skinsiz, bynogame ile konuştum envanter linkimi istediler 13.500 14.000 arası alabilir steam takas ekibi dedi. Ayın 29'unda vereceğim.
çok iyiymiş ya hayırlı olsun

Nakite döndürme bence,oyunu oynamayı seviyorsan kullan,baktın ki ulkenın durumu düzeliyor gibi,o zaman satarsın,bicak skiniye oyunu oynamak ayrı bir zevk.

aman diyim dikkat et dolandırılma

Kardeşim 2. El rtx 3090 alır 4k oyun keyfi çekersin

Kişiye değil, şirkete satıyorum kanka dolandırılmak söz konusu değil.
sen öyle san şirketten korkacaksın zaten hırsızlık yasallaştırılıyor artık ondan güvenme yani

Geri