Serdar Yabancı Değiliz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 453
Bu kasalardan para eder bir şey çıkar mıkroma kasası skin AWP | Man-o'-war
çıkabilir fakat 5tl lik skin de çıkabilir satmanı öneririmBu kasalardan para eder bir şey çıkar mı
çıkabilecek skin var evetçıkabilir fakat 5tl lik skin de çıkabilir satmanı öneririm
Şansın var ise kelebek çıkartabilirsin, şu an en ucuz fiyatı 11K 35'e kadar dayanıyorBu kasalardan para eder bir şey çıkar mı
çıkabilir fakat 5tl lik skin de çıkabilir satmanı öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çıkabilecek skin var evet
Yani şans diyorsunuz 5 tllik te çıkabilir 100 tl de 10k daŞansın var ise kelebek çıkartabilirsin, şu an en ucuz fiyatı 11K 35'e kadar dayanıyor
hayırlı olsun cano arkadaşların da dediği gibi nakite çevirip keyfine bak hazır yılbaşı gelmişken , iyi harcamalarMerhaba dostlar, dün şansımı deneyip 3 kasa açtım son kasa da 16,500₺'lik skeleton çıktı. Yılbaşında tekrar açacağım fakat aynı kasayı açmak istemiyorum kasa önerisi yapabilir misiniz, karambit yada kelebek bayonet vb çıkan.Alıntıyı görüntüle
evet olablirYani şans diyorsunuz 5 tllik te çıkabilir 100 TL de 10k da
Riske değer sanki en fazla 150 tl den oluruzevet olablir
Riske değer sanki en fazla 150 TL den oluruz![]()
Cs:Go'da bir kasadan bıçak çıkma ihtimali % 0.26'dır. Sana tavsiyem hani çok açmak istiyorsan 2-3 tane denemelik aç ama fazlasına gitme çünkü bir tane daha bir tane daha diye diye duramıyorsun hırslanıyorsun. Tebrik ederim bu arada çok güzel bir meblağ. Parayı çekip ihtiyaçlarımı giderirdim.kasa önerisi yapabilir misiniz, karambit yada kelebek bayonet vb çıkan.
direk bynogame'e satmak yerine bynogame de ilan açıp bynogame üzerinden biresysel birisine satmak daha mantıklıStatrak özelliği aşınma durumu, ve alıcı kişi de aynısından var ise düşük fiyata alıyorlar dostum, bana skeleton knife çıktı skinsiz, bynogame ile konuştum envanter linkimi istediler 13.500 14.000 arası alabilir steam takas ekibi dedi. Ayın 29'unda vereceğim.
Mantıklı ancak uzun sürebilir. Pahalı bir bıçak belki haftalar sürecek satılması. Ben de üç beşe bakmaz siteye satardım. Ya da takas yoluyla bıçağı daha çabuk gidecek ürünlere çevirebilir mesela 10 tane ak -47 simsiyah'a çevirip daha az kayıpla daha çabuk satılabilir.direk bynogame'e satmak yerine bynogame de ilan açıp bynogame üzerinden biresysel birisine satmak daha mantıklı