Neler Yeni

CS:GO'da Dereceli Maçlar Ücretli Oluyor [Fiyatı da Hiç Uygun Değil]

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,029
İsim
göksel yurtcan
İşte oyunu bilmeyen birisi daha yorum yapıyor. Derecesizde normal oyun modunu oynayamazsın 5vs5 olmaz bilmeden oyunu kötülemeye çalışıyorsunuz birde.
hocam daha dün girdim derecesiz rekabetciye ve normalden tek farkı rank eğer eğlencesine oynuyorsan almaya değmez ama 21lvl altı ve globalsen alınabilir

yesososo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Yusuf Yusuf
İşte oyunu bilmeyen birisi daha yorum yapıyor. Derecesizde normal oyun modunu oynayamazsın 5vs5 olmaz bilmeden oyunu kötülemeye çalışıyorsunuz birde.
Asıl sen bilmiyorsun, boş konuşuyorsun burada. Derecesiz oyun modunda sadece ranklar yok. Ben prime'ım. Derecesizde 5v5 oynadık. Prime olmayan oyuncular da geldi maça. Kasalar sadece prime'lara düştü ve XP kazanabildim?

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Hilecilerin azalması yönünden iyi ama 2 3k saati olup deli gibi hile yaparak oynayanların da ban yemeyebildiğini unutmamak lazım

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
hocam daha dün girdim derecesiz rekabetciye ve normalden tek farkı rank eğer eğlencesine oynuyorsan almaya değmez ama 21lvl altı ve globalsen alınabilir

Asıl sen bilmiyorsun, boş konuşuyorsun burada. Derecesiz oyun modunda sadece ranklar yok. Ben prime'ım. Derecesizde 5v5 oynadık. Prime olmayan oyuncular da geldi maça. Kasalar sadece prime'lara düştü ve XP kazanabildim?
Hangi oyun moduna girdiğinide söylesene bi?

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kimse ıhılayıp mızmızlanmasın paran yoksa adam git bedava hesapların arasında birbirinizin hilesini test edin diyor bu kadar basit.

• Hahaha
Reaksiyonlar: baid

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,029
İsim
göksel yurtcan

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
bence csgo ya sadece rekabet girmek için 123 TL verilmez derecesiz girerim hiç gerek yok zaten farkları sade birinde isminin yanında rank yazıyo
Farkları isminin yanında rank yazması değil, derecesize herkes girebiliyor yani hile gelme olasılığı yüksek ama derecelide böyle değil sadece prime olanlar gelecek bu sebeple maçına hile denk gelmesi de düşük bir ihtimal.

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
Ücretli olarak çıkıp uzun süredir ücretsiz bir şekilde oynanabilen popüler FPS oyunu CS:GO, bazı özelliklere erişim sağlamak için ücretli üyelik sistemi getirdi. Artık Prime üyeliği olmayan oyuncular, rütbeli maçlara erişim sağlayamayacak. Ücreti ödemeyen oyuncuların XP ve rütbeleri, iki hafta içinde silinecek.
İki senedir oyunculara ücretsiz olarak sunulan Counter Strike: Global Offensive, bazı sorunlara yol açması nedeniyle bazı oyun içi özelliklere erişimi ücretli hale getiriyor. CS:GO oyuncularının artık rütbeli maçlara erişim için tam 123 TL ödeme yapması gerekiyor.

Kaynak: Webtekno
Gramda Zorlanmadan Valorant Oynarız Artık Gramda Umrumda Olmaz Bu Saatten Sonra Kendi Topuğuna Sıktı.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,029
İsim
göksel yurtcan
Farkları isminin yanında rank yazması değil, derecesize herkes girebiliyor yani hile gelme olasılığı yüksek ama derecelide böyle değil sadece prime olanlar gelecek bu sebeple maçına hile denk gelmesi de düşük bir ihtimal.
haklısınız hocam ama sadece bunu için 123 tl verilir mi tartışılır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gramda Zorlanmadan Valorant Oynarız Artık Gramda Umrumda Olmaz Bu Saatten Sonra Kendi Topuğuna Sıktı.
ben zula başladım

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
Fiyatı uygun değil mi ?
Ben oyunu para verip alacağım kendini çakal zannedenler 18 lvl e kadar kasıp benimle aynı maça denk gelebilecek ve hile kullanacak. Yok öyle yağma.
Kesinlikle çok iyi bir değişiklik parası olmayan oynamasın kardeşim!

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
haklısınız hocam ama sadece bunu için 123 TL verilir mi tartışılır
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben zula başladım
Şahsen veririm çünkü oyunu 2000 saat oynamışım demekki beni sarıyor.

Top Bottom