Neler Yeni

CS:GO'da Dereceli Maçlar Ücretli Oluyor [Fiyatı da Hiç Uygun Değil]

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,029
İsim
göksel yurtcan
Fiyatı uygun değil mi ?
Ben oyunu para verip alacağım kendini çakal zannedenler 18 lvl e kadar kasıp benimle aynı maça denk gelebilecek ve hile kullanacak. Yok öyle yağma.
Kesinlikle çok iyi bir değişiklik parası olmayan oynamasın kardeşim!
anti hile sistemi getirmeyip oyunu paralı yapanları savunan ilk kişisin

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
SeyrekBey
Fiyatı uygun değil mi ?
Ben oyunu para verip alacağım kendini çakal zannedenler 18 lvl e kadar kasıp benimle aynı maça denk gelebilecek ve hile kullanacak. Yok öyle yağma.
Kesinlikle çok iyi bir değişiklik parası olmayan oynamasın kardeşim!
Ben oyunu daha önce satın almıştım zaten haber başlığını webteknodan aldım webteknoya göre fiyatı uygun değilmiş demek ki

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,029
İsim
göksel yurtcan
Şahsen veririm çünkü oyunu 2000 saat oynamışım demekki beni sarıyor.
siz haklısınız hocam ama ben 200saat oynadım şuan daha 18lvl olduğum için rekabet giremiyorum bende oynamam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum dediğini anca anladım kusura bakma :D Basit eğlence modunu diyorusnuz sandım
yok hocam derecesiz rekabet hala açık

• Beğen
Reaksiyonlar: baid

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
anti hile sistemi getirmeyip oyunu paralı yapanları savunan ilk kişisin
Savunurum tabii ki anti hile getiremiyorlarsa prime olmayanları önlesinler kardeşim. Hilelerin %90 ı prime değil. Oyun zaten paralıydı bedava olunca aldınız tekrar paralı olunca laf yapıyorsunuz yazık...

• Beğen
Reaksiyonlar: baid

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,029
İsim
göksel yurtcan
Savunurum tabii ki anti hile getiremiyorlarsa prime olmayanları önlesinler kardeşim. Hilelerin %90 ı prime değil. Oyun zaten paralıydı bedava olunca aldınız tekrar paralı olunca laf yapıyorsunuz yazık...
hocam adamlar sırf anti hile sistemine uğraşmamak için oyunu paralı yapıyor siz onları savunuyorsunuz asıl size yazık

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
oyuna zamanında 20TL vermeyenler şimdi gelmiş buraya 123TL uygun değil diyor. :D

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,029
İsim
göksel yurtcan

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
hocam adamlar sırf anti hile sistemine uğraşmamak için oyunu paralı yapıyor siz onları savunuyorsunuz asıl size yazık
Uğraşmasınlar kardeşim ben böyle daha çok memnunum parası olmayan oynamasın. Parası olan zaten alıp oynar burda gelip laf yapmaz. Leveli ve saati yüksek olanlar zaten almayı düşüneceklerdir. Belki sen hile olmayabilirsin ama 18lvl kasıp benim oyunumu bozamaz. Güzel yenilik.

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,029
İsim
göksel yurtcan
Uğraşmasınlar kardeşim ben böyle daha çok memnunum parası olmayan oynamasın. Parası olan zaten alıp oynar burda gelip laf yapmaz. Leveli ve saati yüksek olanlar zaten almayı düşüneceklerdir. Belki sen hile olmayabilirsin ama 18lvl kasıp benim oyunumu bozamaz. Güzel yenilik.
asgari ücretle günde 77tl kazanan adam evine geliyor core duo bilgisayarıyla cs oynamak istiyor bakıyor oyun paralı olmuş inşAllah bir bu duruma düşer anlasın bunun ne olduğunu

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali
Olaya tek taraflı bakıyorsun :D Parası olmayan oynayamaz nedir ya? Bu oyun AAA, hikayeli bir oyun olsa anlarım da CS ulan kaç yıllık oyun. Atıyorum ben o kadar emek vermişim, rank kasmışım sonra valve hileciler ile uğraşamadığından oyuna devam etmek için 123 TL vermem gerekiyor.

Top Bottom