Neler Yeni

CS:GO'da haksız ban yer miyim?

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Vac düzgün çalışmasa da hiç haksız ban attığını da görmedim(bozulduğu zamandan bahsetmiyorum o zaman banlananlar açıldı zaten) çok ticaret yapmak isteyip güvenemiyorsan yedek hesap açıp onda oyun oynamadan devam edebilirsin

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hiç endişelenmene gerek yok hile açmadığın sürece ban yemezsin.Raporlasalar bile en fazla rekabetçi bani yersin birkaç gün. Vac imkansız. Tecrübeyle sabit.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Trade mi yapıyorsunuz konu ile alakasız da

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
eğer çok rapor alırsan seni izlerler ama hile çıkmazsan asla ban yemezsin rahat ol dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haksız yere ban yiyen yok dediğim gibi çok rapor alırsan valve:source seni izler
xantares iso anki sıfad-ül eşgal-ül :D

Dostum yediğim raporların haddi hesabı yok 5 senedir ban yemedim Ayriyeten Cs de haksız ban yoktur. Zamanında açılmış hile vardır ve sonradan gelen cezası vardır. Hile kullanmadıysan aklında ban yermeyim düşüncesini çıkart.
buda da xantaresin sıfad-ül eşgal-ül

Haksız yere ban yeme diye bir şey yok.
Haksız ban yedim diyenlerin %99 u suçlu
%1 xantares adamın hayattaki şansı benim gibi şanssızlık abidesi

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Kangal Kangaoğlu
Merhaba dostlar ben 2018 de açtığım hesapla CS:GO oynamaya devam ediyorum ve şu ana kadar düşük güven faktoru veya herhangi bir yasaklanma almadım fakat çok fazla rapor yiyorum güzel bir envaterim var haksız yere ban yiyen var mı diye araştırma yaptım ve forumlarada birçok kişi var ben CS:GO'da ticaret yapan bir insanım ve envaterimi kaybetmek istemiyorum oynu bırakıp sadece pazar ticaretini sürdürcem CS:GO'da sizce yan hesap açıp onda oynasam nasıl olur alta envaterimin fotosunu bırakıyorum.
Geçen yıl günde yaklaşık 12 saat oynuyordum, belki günde 30 tane report alıyordum ama hiç ban yemedim, hile kullanmadığın sürece sıkıntı yok.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
xantares iso anki sıfad-ül eşgal-ül :D

buda da xantaresin sıfad-ül eşgal-ül

%1 antresi adamın hayattaki şansı benim gibi şanssızlık abidesi
xantares ne alaka ? Konuya uzak kalmıyayım.

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
xantares ne alaka ? Konuya uzak kalmıyayım.
xantares yükselme döneminde vac yemişti :D sonra açıldı ama rekolarda her maç 40-50 vurunca vac yemişti tam yükselme döneminde ama valvede haklı globallerde 40-50 vuruyor her maç :D

promenTa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
burak
Merhaba dostlar ben 2018 de açtığım hesapla CS:GO oynamaya devam ediyorum ve şu ana kadar düşük güven faktoru veya herhangi bir yasaklanma almadım fakat çok fazla rapor yiyorum güzel bir envaterim var haksız yere ban yiyen var mı diye araştırma yaptım ve forumlarada birçok kişi var ben CS:GO'da ticaret yapan bir insanım ve envaterimi kaybetmek istemiyorum oynu bırakıp sadece pazar ticaretini sürdürcem CS:GO'da sizce yan hesap açıp onda oynasam nasıl olur alta envaterimin fotosunu bırakıyorum.
10 yillik bir cs gecmissim 6500 kusur saatim var surekli birakip oynadigim icin dusuk ranklarda hesap bende surekli rapor yiyorum ama kesinlikle hile olmadigin surece ban yemezsin sana tavsiyem bilgisayarina her hangi bir oyun icin hile indirmemen cunki metin2 hilesi indirip csggodan ban yiyen arkadasim cok oldu

GökDağ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Abdulkadir Gökdağ
Sorun yok reis o halde dediğim gibi 1500+ var ben de yemedim o yiyenler kaç saatlik hesap ve neler yaptığını bilemeyiz misal sadece oyun oynayarak değil bu kart düşürme yöntemleri için kurulan uygulamalar bile seni sıkıntıya sokabiliyor orada ince ayar yapman lazım vsvs yani bilemezsin başkasını sen kendini bilirsin ve bu doğrultuda zaten oluşabilecek olayları daha iyi şekilde görmen gerekir herhangi bir şekilde tereddüt edilecek olay yok ise gönlün rahat olsun iyi ticaretler iyi eğlenceler
Benim öyle ek bi program filen kurulu deyil bilgisayarim da sadece driverler kurulu ticaretim oyun parazarinda donuyo veya takas mantiğı oyun içi bişey düşüriyim kazanıyım gibi deyil teşekkürler yorumun için :)

10 yillik bir cs gecmissim 6500 kusur saatim var surekli birakip oynadigim icin dusuk ranklarda hesap bende surekli rapor yiyorum ama kesinlikle hile olmadigin surece ban yemezsin sana tavsiyem bilgisayarina her hangi bir oyun icin hile indirmemen cunki metin2 hilesi indirip csggodan ban yiyen arkadasim cok oldu
Ben hileye karşı biriyim kesinlikle indirmem yorumun için teşekkürler

Vac düzgün çalışmasa da hiç haksız ban attığını da görmedim(bozulduğu zamandan bahsetmiyorum o zaman banlananlar açıldı zaten) çok ticaret yapmak isteyip güvenemiyorsan yedek hesap açıp onda oyun oynamadan devam edebilirsin
Bende öyle düşündüm dün açtı hesabımı arada orjinal hesaptan girerim teşekkürler yorumun için :)

Hiç endişelenmene gerek yok hile açmadığın sürece ban yemezsin.Raporlasalar bile en fazla rekabetçi bani yersin birkaç gün. Vac imkansız. Tecrübeyle sabit.
Teşekkürler içim biraz rahatladı :)

Trade mi yapıyorsunuz konu ile alakasız da
Aynen takas sistemiyle ticaret yapıyorum :)

Geçen yıl günde yaklaşık 12 saat oynuyordum, belki günde 30 tane report alıyordum ama hiç ban yemedim, hile kullanmadığın sürece sıkıntı yok.
Teşekkürler yorumun için

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Durduk yere csgo da vac ban yemişim. Nedeni telefonla giriş mi ne yapmışım.

Benim öyle ek bi program filen kurulu deyil bilgisayarim da sadece driverler kurulu ticaretim oyun parazarinda donuyo veya takas mantiğı oyun içi bişey düşüriyim kazanıyım gibi deyil teşekkürler yorumun için :)

Ben hileye karşı biriyim kesinlikle indirmem yorumun için teşekkürler

Bende öyle düşündüm dün açtı hesabımı arada orjinal hesaptan girerim teşekkürler yorumun için :)

Teşekkürler içim biraz rahatladı :)

Aynen takas sistemiyle ticaret yapıyorum :)

Teşekkürler yorumun için
Elimde değerli stickerli item vardı katowice 2014 2 tane ama hesabım vac yemiş yaklaşır 14 bin değeri vardı stickerin

Sliperry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Bayram Aga
ban yemezsin çünkü rapor yiyenleri inceliyorlar direk ban atmiyorlar

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Durduk yere csgo da vac ban yemişim. Nedeni telefonla giriş mi ne yapmışım.

Elimde değerli stickerli item vardı katowice 2014 2 tane ama hesabım vac yemiş yaklaşır 14 bin değeri vardı stickerin
Telefonla giriş vac ban ne alaka kardeş. Ulaş steame sor ban sebebini madem o kadar değerli ürünün var.

ensarxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ensar DAŞ
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım(Python, Unity, C#) , Donanım , Oyun
Zamanında hiç hile açmadan ve 3. Parti yazılım kullanmadan overwatch ile vac ban yedim. :(

Top Bottom