CS:GO'da haksız ban yer miyim?

Dostum yediğim raporların haddi hesabı yok 5 senedir ban yemedim Ayriyeten Cs de haksız ban yoktur. Zamanında açılmış hile vardır ve sonradan gelen cezası vardır. Hile kullanmadıysan aklında ban yermeyim düşüncesini çıkart.
Kanka bu forumdakiler yalan mı söylüyor beni çok korkuttu çünkü ticaret yapıyom dükkanıma bi kibrit çakıp atmış gibi olucak ban yersem kesinlikle öncesinde ve suan hile kullanmam gibi bi durum olmadı ve olmıcak hileye karşı biriyim

yok ona telefon no eklemedim
ne yapayım o hesabı canım sıkıldı hile açayım dedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dediğim gibi rahat ol dostum çok rapor yesen birsey olmaz ben zaten csgo yu bıraktım 1yıl önce dahada oynamıyor 1.6 oynuyorum

ne yapayım o hesabı canım sıkıldı hile açayım dedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dediğim gibi rahat ol dostum çok rapor yesen birsey olmaz ben zaten csgo yu bıraktım 1yıl önce dahada oynamıyor 1.6 oynuyorum
teşekkürler yardımlarınız için

Kanka bu forumdakiler yalan mı söylüyor beni çok korkuttu çünkü ticaret yapıyom dükkanıma bi kibrit çakıp atmış gibi olucak ban yersem kesinlikle öncesinde ve suan hile kullanmam gibi bi durum olmadı ve olmıcak hileye karşı biriyim
Sorun yok ozaman.

bende çok yasıyordum hileyi en son oynayalı 25 haziran 2020 de oynamısım oyuna 2016 da basladım

rahat ol dostum kimse sana haksız yere ban atamazlar . yı koydum

Sorun yok reis o halde dediğim gibi 1500+ var ben de yemedim o yiyenler kaç saatlik hesap ve neler yaptığını bilemeyiz misal sadece oyun oynayarak değil bu kart düşürme yöntemleri için kurulan uygulamalar bile seni sıkıntıya sokabiliyor orada ince ayar yapman lazım vsvs yani bilemezsin başkasını sen kendini bilirsin ve bu doğrultuda zaten oluşabilecek olayları daha iyi şekilde görmen gerekir herhangi bir şekilde tereddüt edilecek olay yok ise gönlün rahat olsun iyi ticaretler iyi eğlenceler

Haksız yere ban yeme diye bir şey yok.

Merhaba dostlar ben 2018 de açtığım hesapla CS:GO oynamaya devam ediyorum ve şu ana kadar düşük güven faktoru veya herhangi bir yasaklanma almadım fakat çok fazla rapor yiyorum güzel bir envaterim var haksız yere ban yiyen var mı diye araştırma yaptım ve forumlarada birçok kişi var ben CS:GO'da ticaret yapan bir insanım ve envaterimi kaybetmek istemiyorum oynu bırakıp sadece pazar ticaretini sürdürcem CS:GO'da sizce yan hesap açıp onda oynasam nasıl olur alta envaterimin fotosunu bırakıyorum.
Haksız ban yedim diyenlerin %99 u suçlu

Geri