Neler Yeni

CS:GO'da haksız ban yer miyim?

GökDağ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Abdulkadir Gökdağ
Dostum yediğim raporların haddi hesabı yok 5 senedir ban yemedim Ayriyeten Cs de haksız ban yoktur. Zamanında açılmış hile vardır ve sonradan gelen cezası vardır. Hile kullanmadıysan aklında ban yermeyim düşüncesini çıkart.
Kanka bu forumdakiler yalan mı söylüyor beni çok korkuttu çünkü ticaret yapıyom dükkanıma bi kibrit çakıp atmış gibi olucak ban yersem kesinlikle öncesinde ve suan hile kullanmam gibi bi durum olmadı ve olmıcak hileye karşı biriyim

BetaLG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Enesdemir
yok ona telefon no eklemedim
ne yapayım o hesabı canım sıkıldı hile açayım dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dediğim gibi rahat ol dostum çok rapor yesen birsey olmaz ben zaten csgo yu bıraktım 1yıl önce dahada oynamıyor 1.6 oynuyorum

GökDağ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Abdulkadir Gökdağ
ne yapayım o hesabı canım sıkıldı hile açayım dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dediğim gibi rahat ol dostum çok rapor yesen birsey olmaz ben zaten csgo yu bıraktım 1yıl önce dahada oynamıyor 1.6 oynuyorum
teşekkürler yardımlarınız için

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kanka bu forumdakiler yalan mı söylüyor beni çok korkuttu çünkü ticaret yapıyom dükkanıma bi kibrit çakıp atmış gibi olucak ban yersem kesinlikle öncesinde ve suan hile kullanmam gibi bi durum olmadı ve olmıcak hileye karşı biriyim
Sorun yok ozaman.

BetaLG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Enesdemir
bende çok yasıyordum hileyi en son oynayalı 25 haziran 2020 de oynamısım oyuna 2016 da basladım

BetaLG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Enesdemir
rahat ol dostum kimse sana haksız yere ban atamazlar . yı koydum

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
yok ona telefon no eklemedim
Aynı numara olur ise bütün hesapların yiyor zaten onun bilgisi Steam tarafın da mevcut ;) Cafe mantığı netice de devam ediyor aynı ip üzerinden biri orada yapıyor diye sen de yersen olmaz.

BetaLG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Enesdemir

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Sorun yok reis o halde dediğim gibi 1500+ var ben de yemedim o yiyenler kaç saatlik hesap ve neler yaptığını bilemeyiz misal sadece oyun oynayarak değil bu kart düşürme yöntemleri için kurulan uygulamalar bile seni sıkıntıya sokabiliyor orada ince ayar yapman lazım vsvs yani bilemezsin başkasını sen kendini bilirsin ve bu doğrultuda zaten oluşabilecek olayları daha iyi şekilde görmen gerekir herhangi bir şekilde tereddüt edilecek olay yok ise gönlün rahat olsun iyi ticaretler iyi eğlenceler

Erimtan

80+ Bronze
Haksız yere ban yeme diye bir şey yok.

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Merhaba dostlar ben 2018 de açtığım hesapla CS:GO oynamaya devam ediyorum ve şu ana kadar düşük güven faktoru veya herhangi bir yasaklanma almadım fakat çok fazla rapor yiyorum güzel bir envaterim var haksız yere ban yiyen var mı diye araştırma yaptım ve forumlarada birçok kişi var ben CS:GO'da ticaret yapan bir insanım ve envaterimi kaybetmek istemiyorum oynu bırakıp sadece pazar ticaretini sürdürcem CS:GO'da sizce yan hesap açıp onda oynasam nasıl olur alta envaterimin fotosunu bırakıyorum.
Haksız ban yedim diyenlerin %99 u suçlu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,560
Üyeler
168,461
Son üye
emresrp
Top Bottom