Neler Yeni

CS:GO'da Neden Rank Alamadım?

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaş Başlığında ''Rank alamadım'' Kelimesini belirtince aklım ona gitmiş. Kusura bakmayın.
Önemli değil. Bende başlığı görünce hesabınız prime mı diye sormaya gelmiştim

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bende nova 4 de kaldım
Millet nova ve usta muhafız1 de hile olduğunu sanır ama bilmezle rki Suprem elosu Eagle elosu hilenin kaynağıdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende şu Suprame de takıldım kaldım.
Millet nova ve usta muhafız1 de hile olduğunu sanır ama bilmezle rki Suprem elosu Eagle elosu hilenin kaynağıdır.

Nizâm

80+

Aynen öyle. Ben Nova 1 den yükseldim Suprame. Ne kadar rankım arttıkça o kadar hileci gelmeye başladı karşıma. Üst ranklarda çok hileci var. Ama güven faktörün iyi olduğunda üst rankların rekabeti iyi sarıyor.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Aynen öyle. Ben Nova 1 den yükseldim Suprame. Ne kadar rankım arttıkça o kadar hileci gelmeye başladı karşıma. Üst ranklarda çok hileci var. Ama güven faktörün iyi olduğunda üst rankların rekabeti iyi sarıyor.
Orası ayrı takımda hile olmadığını bilirsen gelen kişiler sağlam info laşarak oynuyorsa o maç tadı bir başka oluyor.

Gloxy

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar.

Dünden beri CS:GO da 9 maç oynadım. 8 Win 1 Tie olacak şekilde bitirdim hepsini ama oyun beni hala Suprame'den Global'e atmadı. Bu sistem nasıl işliyor anlamadım. Ne kadar maç kazanmak gerekiyor rank almak için ?

Oynadığım maçları 1 ya da 2. sırada olarak bitirdim takım içerisinde.
Min Score: 55 Max Score: 89

9 Rekabetçi Maçı
8 win
1 Tie
0 Lose

Daha ne olması gerek rank atlamam için ?
Rekabetçi havuzundaki haritalardan mı?

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Merhaba arkadaşlar.

Dünden beri CS:GO da 9 maç oynadım. 8 Win 1 Tie olacak şekilde bitirdim hepsini ama oyun beni hala Suprame'den Global'e atmadı. Bu sistem nasıl işliyor anlamadım. Ne kadar maç kazanmak gerekiyor rank almak için ?

Oynadığım maçları 1 ya da 2. sırada olarak bitirdim takım içerisinde.
Min Score: 55 Max Score: 89

9 Rekabetçi Maçı
8 win
1 Tie
0 Lose

Daha ne olması gerek rank atlamam için ?
Eyyy en iyi rank sistemi csgoda! (!) kesinlikle 8 maç loss alıp 1 el beraber kalınca supreme olmadım geçenlerde. Tabi 10 loss alıp rank düşmeyip 1 kazanma alınca rank düşmek... Bir de benim ekipçe maç girdik kaybettik arkadaş rank atladı... en iyi rank sistemi csgoda (!)

Nizâm

80+
Orası ayrı takımda hile olmadığını bilirsen gelen kişiler sağlam info laşarak oynuyorsa o maç tadı bir başka oluyor.
Solo giriyorum. Türklerle girince güven faktörü düşün olanlar denk geliyor. Ya da hileci olanlar denk geliyor. Genel olarak tabi.

Rekabetçi havuzundaki haritalardan mı?
Evet öyle evet. Resimde mevcut zaten. Sadece Train havuzda değil.

Top Bottom