Neler Yeni

Rehber CS:GO'dan Nasıl 8800TL Kazandım? (yatirim tavsiyesi degildir)

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
1614442395462.png

İlk görevi yapabilmem için bilet istiyor bir türlü yapamadım.

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
İlla ki onu yapmana gerek yok ki ayriyetten sadece seçkin kırık diş te bilet istiyor ve bende hiçbir hesabımda seçkin kırık dişi yapmadım.
He iyi o zaman zaten bilet ucuzlayıp alındığında halledilir onlar.

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
He iyi o zaman zaten bilet ucuzlayıp alındığında halledilir onlar.
Evet ek olarak yanına bir arkadaş bularak muhafızları yaparsan çok daha hızlı biter. Bende şansıma rekabetçi görevi yaparken türk hesap kasan birisi ile karşılaştım 14 hesabı beraber muhafız kasarak yaptık. Gerçekten 3-4 saat yararı oluyor muhafızın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazıları var basit eğleneceye 20 hesap birden getiriyor, ek programlar ile. Benim bilgisayarım el vermediği için yapamadım öyle.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Evet ek olarak yanına bir arkadaş bularak muhafızları yaparsan çok daha hızlı biter. Bende şansıma rekabetçi görevi yaparken türk hesap kasan birisi ile karşılaştım 14 hesabı beraber muhafız kasarak yaptık. Gerçekten 3-4 saat yararı oluyor muhafızın.

Bazıları var basit eğleneceye 20 hesap birden getiriyor, ek programlar ile. Benim bilgisayarım el vermediği için yapamadım öyle.
Tek hesap için uğraşacağımdan acelem yok yavaş yavaş yaparım yine de sağ ol.

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
Tek hesap için uğraşacağımdan acelem yok yavaş yavaş yaparım yine de sağ ol.
👍

Knk bu olayi bizde arkadaşlarla yapiyoruz ama bizim olay biraz farkli ben 25 hesab kasicam ilk basta bir program yardimi ile 25 inide guardladim 14 gün bekledim sonra hesablari kasmaya basladim 7. Haftadan beri kasiyorum 11 hesab bitti bi süreden sonra yoruyo ben 2 biletle basladim su anda 5 biletim oldu guardladigim hesablardan kasa atip atip döngü ye soktum çogu kişi 1k param var indirimde alirim diyo ama indirim biraz şans işi benim yöntem birazdaha iyi bide parçalanmiş ağ geçen operasyon bittikten sonra 20 TL ye çikti biz kasalari o 20 TL bandinda satip shadowpayden cekmeyi düsünüyoruz byno komisyonla para birakmiyo tahmini bi 10k TL para geçicek elime bi ps4 ve bi 1660 li sistem hayalim var herkese hayirli olsun şimdiden.
Geçen operasyon'da 20TL'ye çıkmasının sebebi 1 bilet alan kişi 4 tane kasa mı ne alabiliyordu. Ondan 20TL'ye kadar çıktı. Elbet bu da 20TL'ye çıkar ancak en az 1.5 yıl beklemen lazım.

Son düzenleme:

Ekran kartı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Ekrem taha polat
Ben de bugün kasmaya başladım ama 65tl ye düşeceğinden emin miyiz?

Top Bottom