Neler Yeni

Rehber CS:GO'dan Nasıl 8800TL Kazandım? (yatirim tavsiyesi degildir)

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Dostum ağır bilgisizsin yada sende bu işi yapıyorsun milletin yapmamasını istiyorsun. Eğer 1. dediğim isen biraz steam ve pazar hakkında bilgilen, eğer 2. dediğim isen bir şey demek istemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayriyetten 25-30 maç rekabetçi demen zaten ekstra ama ultra ekstra bilgisiz olduğunu kanıtlıyor 🙂

Cevap yazıp değerli zamanımı sana harcamak istemiyorun ancak kendim kasıyorum hesapları 3-4 gün sürüyor diyorsun ben neden 10-13 saat içinde 1 hesabı bitirebiliyorum? Ek not olarak seçkin gümüşüm ve çok iyi oynamıyorum. Lütfen bilmediğin konularda konuşma.

EKSTRA OLARAK ULTRA AMA MEGA ULTRA ALLAH KATI bilgisiz olduğunu şurda daha kanıtlıyorsun. "E-posta açmak ve telefon hattı" gibisinden bir şey. 1 Epostayı ve 1 telefon numarasını istediğin kadar hesapta kullanabiliyorsun. Bynogame kullanan zaten enayidir, Shadowpay var iken. Risk 2 de söylediğin şeyi ben sadece muhafızları kasmak için yaptım ve hiç riskli değil. Kasayı 5.7'den satacaksan zaten kasma daha iyi. Operasyon kasaları her zaman 1 kere dahi olsa hype yapar ayrietten bu kasanın içeriği çok iyi yeni eldivenler vs. Ve indirim gelmez ise çok rahat 10-12 yi görür bu kasa. 1 yıldır kasalara yatırım yapıyorum bilmesem konuşmam zaten.
Nerden zarar ederim konuşması yapmış zaten. Kasa Bir ağ operasyonu değerinde olmayacak ama bu kadar kötü grafikte çizilmez :D

35 hesapla 14k para kazandım ben
Yani 35 Hesap kasan biri birde 7 TL'den satışı yaptıysanız şuan dipten tekrar aldıysanız o 14k 30k bile olur.

Top Bottom