Neler Yeni

Rehber CS:GO'dan Nasıl 8800TL Kazandım? (yatirim tavsiyesi degildir)

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
Benim arkadas 2 gün araliksiz oynadi :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Pardon bende daha eskisi gözükmüyormuş, ancak bu kasada aynısı bekleme. O kasada 4 tane varsa bunda 1.5 tane olacak. Yanii 20TL imkansız önümüzde ki 2-3 yıl içinde. Dolar ülkemiz de daha fazla artmadığı sürece.

Göz sağlını riske atmaya değecek bir para olduğunu düşünmüyorum burada. (benim şahsi görüşüm)
tm

20 hesaptan 15k kazanmayı bekleme, 1000 kasayı hadi 5 ay bekleyip 10TL'den satsan 9K geliyor, ve 9K'yı anca 6.5-7K nakit paraya çevirebilirsin. Tabii sabırlı olup 1 yıl beklersin orasına karışamam.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Pardon bende daha eskisi gözükmüyormuş, ancak bu kasada aynısı bekleme. O kasada 4 tane varsa bunda 1.5 tane olacak. Yanii 20TL imkansız önümüzde ki 2-3 yıl içinde. Dolar ülkemiz de daha fazla artmadığı sürece.

tm
Yani bu pazarda imkansiza bile imkansiz dememek lazim senin 500 600 kasayi 14 den satman açikcasi işime gelir elimde 700 tl lil laptop var var her şey kötü gitse bile bi apu toplarim :)

5 ay asgari ücret 14k yapiyo ben burda bir miktar göz sağlimi bozup 15k aliyosam iyi bence :)

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
Yani bu pazarda imkansiza bile imkansiz dememek lazim senin 500 600 kasayi 14 den satman açikcasi işime gelir elimde 700 TL lil laptop var var her şey kötü gitse bile bi apu toplarim :)
Tamam uzatmaya gerek yok.

jaxlit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Berkay
ben sadece kendi 1 hesabıma alsam onun parasını çıkartabilir miyim 1 hesaptan

SatisFaction

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
Muhammet
Knk bu olayi bizde arkadaşlarla yapiyoruz ama bizim olay biraz farkli ben 25 hesab kasicam ilk basta bir program yardimi ile 25 inide guardladim 14 gün bekledim sonra hesablari kasmaya basladim 7. Haftadan beri kasiyorum 11 hesab bitti bi süreden sonra yoruyo ben 2 biletle basladim su anda 5 biletim oldu guardladigim hesablardan kasa atip atip döngü ye soktum çogu kişi 1k param var indirimde alirim diyo ama indirim biraz şans işi benim yöntem birazdaha iyi bide parçalanmiş ağ geçen operasyon bittikten sonra 20 TL ye çikti biz kasalari o 20 TL bandinda satip shadowpayden cekmeyi düsünüyoruz byno komisyonla para birakmiyo tahmini bi 10k TL para geçicek elime bi ps4 ve bi 1660 li sistem hayalim var herkese hayirli olsun şimdiden.
Hocam guard yapmadan görev yapamıyor muyuz ?

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Yok o kadar çok değilde sadece aklıma o takıldı. Takas banım olsa bile yıldız kasıp bileti steam üzerinden alabiliyorum yani ?
Guardsiz kasarsin 1 2 bilet alicaksan ama biz 30 hesab kasiyoruz ben 2 biletle başladim su anda 7 hesabi biletledim 2 gün sonra 5 hesabdaha biletlicem fln

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Valve bu konuyu görse operasyonu kaldırır :D

Top Bottom