Rehber CS:GO'dan Nasıl 8800TL Kazandım? (yatirim tavsiyesi degildir)

Benim arkadas 2 gün araliksiz oynadi :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Pardon bende daha eskisi gözükmüyormuş, ancak bu kasada aynısı bekleme. O kasada 4 tane varsa bunda 1.5 tane olacak. Yanii 20TL imkansız önümüzde ki 2-3 yıl içinde. Dolar ülkemiz de daha fazla artmadığı sürece.

Göz sağlını riske atmaya değecek bir para olduğunu düşünmüyorum burada. (benim şahsi görüşüm)
tm

20 hesaptan 15k kazanmayı bekleme, 1000 kasayı hadi 5 ay bekleyip 10TL'den satsan 9K geliyor, ve 9K'yı anca 6.5-7K nakit paraya çevirebilirsin. Tabii sabırlı olup 1 yıl beklersin orasına karışamam.

Pardon bende daha eskisi gözükmüyormuş, ancak bu kasada aynısı bekleme. O kasada 4 tane varsa bunda 1.5 tane olacak. Yanii 20TL imkansız önümüzde ki 2-3 yıl içinde. Dolar ülkemiz de daha fazla artmadığı sürece.

tm
Yani bu pazarda imkansiza bile imkansiz dememek lazim senin 500 600 kasayi 14 den satman açikcasi işime gelir elimde 700 tl lil laptop var var her şey kötü gitse bile bi apu toplarim :)

5 ay asgari ücret 14k yapiyo ben burda bir miktar göz sağlimi bozup 15k aliyosam iyi bence :)

ben sadece kendi 1 hesabıma alsam onun parasını çıkartabilir miyim 1 hesaptan

Knk bu olayi bizde arkadaşlarla yapiyoruz ama bizim olay biraz farkli ben 25 hesab kasicam ilk basta bir program yardimi ile 25 inide guardladim 14 gün bekledim sonra hesablari kasmaya basladim 7. Haftadan beri kasiyorum 11 hesab bitti bi süreden sonra yoruyo ben 2 biletle basladim su anda 5 biletim oldu guardladigim hesablardan kasa atip atip döngü ye soktum çogu kişi 1k param var indirimde alirim diyo ama indirim biraz şans işi benim yöntem birazdaha iyi bide parçalanmiş ağ geçen operasyon bittikten sonra 20 TL ye çikti biz kasalari o 20 TL bandinda satip shadowpayden cekmeyi düsünüyoruz byno komisyonla para birakmiyo tahmini bi 10k TL para geçicek elime bi ps4 ve bi 1660 li sistem hayalim var herkese hayirli olsun şimdiden.
Hocam guard yapmadan görev yapamıyor muyuz ?

Yok o kadar çok değilde sadece aklıma o takıldı. Takas banım olsa bile yıldız kasıp bileti steam üzerinden alabiliyorum yani ?
Guardsiz kasarsin 1 2 bilet alicaksan ama biz 30 hesab kasiyoruz ben 2 biletle başladim su anda 7 hesabi biletledim 2 gün sonra 5 hesabdaha biletlicem fln

Valve bu konuyu görse operasyonu kaldırır :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,753
Üyeler
185,795
Son üye
monesta0000
Geri