Nightless
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,600
- İsim
- Serkan FETVACI
Çok iyi reis kafayı kullanana saygım sonsuz. Oyunlar artık benim için para kaynağı oldu kendimi bildim bileli oyun oynardım ama hep zevkine oynamadığım oyun yok ama artık bu kabiliyeti ve zaten belli başlı döngülerde var iken bu sektörede girmek gerek başka şeylerde yapmak gerek. 4 ay bunu kasarsın 8 ay yatarsın olmaz mobil oyun satmışlığımda var 2400 TL'den yani çalışan demir pas tutmaz. 30 yaşındayım bu yaşıma kadar çalışmadım. Tabi övünelecek bir olay değil ama günümüz şartında yaşam ve çalışma mucadelesi zorluklar belli buradan nem almıyorsan ne ala zaten teknoloji çağı youtube twitch gibi kanallardan kazanan elemanlar var neticede amaç para kazanmak diyorlar ya boş ver nasıl kazandığımı zaten o konulara girersek en temizi bizim ki kendi işimizin patronuyuz. Kendi enerjimizle kendimiz kazanıyoruz başkasına enerjimizi kullandırtıp 2500 TL almak hiç işime gelmiyor. Kafadan 2 üniversite mezunuyum yanlış anlaşılmasın..Ben bide geforce nowla kasiyorum 2x zor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reis etkinlikten sonra ekleşiriz. Şimdi hesaplar arasında takas cart curt bağlantılar var karışıklık olmasın. 45 hesap arasında sen karışmaBen bide geforce nowla kasiyorum 2x zor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Brom steam ismini ver eklim