Neler Yeni

Rehber CS:GO'dan Nasıl 8800TL Kazandım? (yatirim tavsiyesi degildir)

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Evet ilk para vermeden de görev yapabilirsiniz ama ödül almak için para vermelisiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

O da bana biraz abartı geldi gerçi kaçırılcak fırsat değil ama günde 13 saat oyun oynamak ta çok doğru gelmedi
21 hesap ow kaç tl ödediniz

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Evet ilk para vermeden de görev yapabilirsiniz ama ödül almak için para vermelisiniz

O da bana biraz abartı geldi gerçi kaçırılcak fırsat değil ama günde 13 saat oyun oynamak ta çok doğru gelmedi
Bir yayıncı vardır 24 saat yayın yapar oyun oynar bilmem kaç TL için. Sen'de işte 24 Saat'te 2 hesap kasıp 800 TL cebe koymak gibi bir şey. Şöyle bir mevzu var ki 4 aylık etkinlik 2 ay oynasan adam akıllı 40 hesabı kasarsın. Kazanç 2 ay sonunda 16.000 TL iyi para 10 ay ayakta durup asgari ücretle çalışmaktan iyidir.

21 hesap ow kaç TL ödediniz
Şuan için para ödememiştir ama bilet fiyatları düşünce 1000 TL'ye kapatır bu işi.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bir yayıncı vardır 24 saat yayın yapar oyun oynar bilmem kaç TL için. Sen'de işte 24 Saat'te 2 hesap kasıp 800 TL cebe koymak gibi bir şey. Şöyle bir mevzu var ki 4 aylık etkinlik 2 ay oynasan adam akıllı 40 hesabı kasarsın. Kazanç 2 ay sonunda 16.000 TL iyi para 10 ay ayakta durup asgari ücretle çalışmaktan iyidir.

Şuan için para ödememiştir ama bilet fiyatları düşünce 1000 TL'ye kapatır bu işi.
yinede parasız ödül veriyormu bundan para çıkartabiliyormuyum

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay

25 hesab kasma hedefi olan 11. hesapta olan me kasayi 20 tl civarlarinda satmak :)

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,914
İsim
Mehmet
Oyunun görevlerine baktınız mı bilmiyorum ama gayet kolay ve zevkli görevler ama evet bazen hızlı görev yapmak için takımı sattığım oluyordu derecelide değiliz zaten. Ve görevler oyuna girdiğinizde hemen yapılabilecek şeyler
Vallaha reis arkadaş 1 ay uğraşıp 20 hesap kasıp 8000 TL'den bahsediyor. Başka bir işte böyle bir maaş alıyorsan o işinde ayrı zorluluğu vardır. Ondan dolayı gün aşırı bile oynasa 15 hesap kasılıyor. Neticede biraz kabiliyet bende ortalama olarak 12 saat'te bitiriyorum. Ama cidden 12 saat altında yapanın ya arkadaş çevresi vardır ya da çok proftur. Herkesin harcı değil 20 saat'te yapacak bir oyuncu için işler değişir bunalır tabi.
Dilerseniz yapın, yapmaya devam edin tabii ki. Ancak oyunlar oyuncular tarafında eğlence platformu, bu paraya çok ihtiyacınız yoksa bence bu olduğu şekilde kalmalı. Tabii ihtiyacınız varsa da yoksa da isterseniz yapabilirsiniz, sadece benim tercih edeceğimi sandığım bir yöntem değil. İyi akşamlar.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Dilerseniz yapın, yapmaya devam edin tabii ki. Ancak oyunlar oyuncular tarafında eğlence platformu, bu paraya çok ihtiyacınız yoksa bence bu olduğu şekilde kalmalı. Tabii ihtiyacınız varsa da yoksa da isterseniz yapabilirsiniz, sadece benim tercih edeceğimi sandığım bir yöntem değil. İyi akşamlar.
Bundan ps4 ve pc dizicek olan ben 😏😏😏

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI

Aynen doğru diyorsun zaten herkes aynı döngüyü yapsa kıymeti olmazdı başka olayların ve döngülerin.

Bundan ps4 ve pc dizicek olan ben 😏😏😏
6800xt alacağım bende :D Birde telefon düşünüyorum bakalım.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Aynen doğru diyorsun zaten herkes aynı döngüyü yapsa kıymeti olmazdı başka olayların ve döngülerin.
Nightlesd çaktirma çok kişiye söyleme :)

6800xt alacağım bende :D Birde telefon düşünüyorum bakalım.
Brom karta nasil atmayi düsünuyosun shadowpay fln mi

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Nightlesd çaktirma çok kişiye söyleme :)

Brom karta nasil atmayi düsünuyosun shadowpay fln mi
Sorun yok başkanım 3 senedir zaten kafa patlatıyorum ben 2020 mart ayında girdim sektöre :D Artık yeniler bizi yüceltir eskilere selam olsun.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Sorun yok başkanım 3 senedir zaten kafa patlatıyorum ben 2020 mart ayında girdim sektöre :D Artık yeniler bizi yüceltir eskilere selam olsun.
Ben bide geforce nowla kasiyorum 2x zor :)

Brom steam ismini ver eklim

Top Bottom