slayerzs34
80+ Bronze
İşsiz
Hiç sanmıyorum usta. Kasalar çok artmaz bence, hatta azalabilir de indirim de gelecek mi bilmem 2 hafta kaldı operasyonun bitmesine
Bu kasadan sınırsız sayıda olduğu için dedim. En az 5-10 kat daha fazla kasa stoğu olacak. Kolay kolay artacağını düşünmüyorumHangi kasanın fiyatı azalmış ki bu kasanın fiyatı düşecek 3 ay önce 4 TL olan eldiven kasası 7'den aşağı inmiyor veya başka kasalar öyle bu pazar büyük kasa senin onun 100 200 itemine bakmaz adamlar bi çekiyor 500 TL'lik üründe 100 200 tane veyahutta başka itemlerden 2000-3000 şipariş oluşturuyorlar.
Ben de yan hesapta kasıcağım kasaları satıp skin olarak ana hesaba atmayı düşünüyorum yan hesapta kalmasın diye cs nin ak skinleri de artıyor glbparaya ihtiyacınız yoksa hepsini bekletin ben öyle yapacağım
Bu kasadan sınırsız sayıda olduğu için dedim. En az 5-10 kat daha fazla kasa stoğu olacak. Kolay kolay artacağını düşünmüyorum
Neden soğutsun?Tüm hesap doğru olsa bile böyle bir şey oyundan soğutur. Ben olsam hiç girişmem bile.
Bu kasadan sınırsız sayıda olduğu için dedim. En az 5-10 kat daha fazla kasa stoğu olacak. Kolay kolay artacağını düşünmüyorum
paraylamı yapılıyorEvet 30 nisan diye görmüştüm ama emin değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:
İyi kar etmişsiniz
Bir zaman sınırı içinde sürekli yetiştirmen gereken işler var. Oyun bir rahatlama aracı, bu ise bir nevi zorunluluk gibi yapıyor, isteği öldürüyor. Kuzenim geçen Valorantta bilet aldı, geç aldığı için süre bitmeden istediği şeyleri kazanmak istedi, yeminle xp versin diye oynuyordu... Oyunu gerekliliğe dönüştürmemek gerek yani.Neden soğutsun?
Oyunun görevlerine baktınız mı bilmiyorum ama gayet kolay ve zevkli görevler ama evet bazen hızlı görev yapmak için takımı sattığım oluyordu derecelide değiliz zaten. Ve görevler oyuna girdiğinizde hemen yapılabilecek şeylerBir zaman sınırı içinde sürekli yetiştirmen gereken işler var. Oyun bir rahatlama aracı, bu ise bir nevi zorunluluk gibi yapıyor, isteği öldürüyor. Kuzenim geçen Valorantta bilet aldı, geç aldığı için süre bitmeden istediği şeyleri kazanmak istedi, yeminle xp versin diye oynuyordu... Oyunu gerekliliğe dönüştürmemek gerek yani.
Bir zaman sınırı içinde sürekli yetiştirmen gereken işler var. Oyun bir rahatlama aracı, bu ise bir nevi zorunluluk gibi yapıyor, isteği öldürüyor. Kuzenim geçen Valorantta bilet aldı, geç aldığı için süre bitmeden istediği şeyleri kazanmak istedi, yeminle xp versin diye oynuyordu... Oyunu gerekliliğe dönüştürmemek gerek yani.
Evet ilk para vermeden de görev yapabilirsiniz ama ödül almak için para vermelisinizparaylamı yapılıyor
O da bana biraz abartı geldi gerçi kaçırılcak fırsat değil ama günde 13 saat oyun oynamak ta çok doğru gelmediVallaha reis arkadaş 1 ay uğraşıp 20 hesap kasıp 8000 TL'den bahsediyor. Başka bir işte böyle bir maaş alıyorsan o işinde ayrı zorluluğu vardır. Ondan dolayı gün aşırı bile oynasa 15 hesap kasılıyor. Neticede biraz kabiliyet bende ortalama olarak 12 saat'te bitiriyorum. Ama cidden 12 saat altında yapanın ya arkadaş çevresi vardır ya da çok proftur. Herkesin harcı değil 20 saat'te yapacak bir oyuncu için işler değişir bunalır tabi.