Neler Yeni

Rehber CS:GO'dan Nasıl 8800TL Kazandım? (yatirim tavsiyesi degildir)

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,914
İsim
Mehmet
Tüm hesap doğru olsa bile böyle bir şey oyundan soğutur. Ben olsam hiç girişmem bile.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Hiç sanmıyorum usta. Kasalar çok artmaz bence, hatta azalabilir de :D indirim de gelecek mi bilmem 2 hafta kaldı operasyonun bitmesine

Hangi kasanın fiyatı azalmış ki bu kasanın fiyatı düşecek 3 ay önce 4 TL olan eldiven kasası 7'den aşağı inmiyor veya başka kasalar öyle bu pazar büyük kasa senin onun 100 200 itemine bakmaz adamlar bi çekiyor 500 TL'lik üründe 100 200 tane veyahutta başka itemlerden 2000-3000 şipariş oluşturuyorlar.

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Hangi kasanın fiyatı azalmış ki bu kasanın fiyatı düşecek 3 ay önce 4 TL olan eldiven kasası 7'den aşağı inmiyor veya başka kasalar öyle bu pazar büyük kasa senin onun 100 200 itemine bakmaz adamlar bi çekiyor 500 TL'lik üründe 100 200 tane veyahutta başka itemlerden 2000-3000 şipariş oluşturuyorlar.
Bu kasadan sınırsız sayıda olduğu için dedim. En az 5-10 kat daha fazla kasa stoğu olacak. Kolay kolay artacağını düşünmüyorum :D

Ekran kartı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Ekrem taha polat
paraya ihtiyacınız yoksa hepsini bekletin ben öyle yapacağım
Ben de yan hesapta kasıcağım kasaları satıp skin olarak ana hesaba atmayı düşünüyorum yan hesapta kalmasın diye cs nin ak skinleri de artıyor glb

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Bu kasadan sınırsız sayıda olduğu için dedim. En az 5-10 kat daha fazla kasa stoğu olacak. Kolay kolay artacağını düşünmüyorum :D

izle ve gör şuan sanki çok düşük fiyatı var :D

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI

Günlük olarak satılan kasaların grafiklere bakarsan 50.000+ üstünde adamlar burada 50 kuruş kar ile 1.000 tane alıp satsa zaten karını sen hesapla çok küçük düşünüyorsun ama küçük rakamlar dağ olur.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,914
İsim
Mehmet
Neden soğutsun?
Bir zaman sınırı içinde sürekli yetiştirmen gereken işler var. Oyun bir rahatlama aracı, bu ise bir nevi zorunluluk gibi yapıyor, isteği öldürüyor. Kuzenim geçen Valorantta bilet aldı, geç aldığı için süre bitmeden istediği şeyleri kazanmak istedi, yeminle xp versin diye oynuyordu... Oyunu gerekliliğe dönüştürmemek gerek yani.

Ekran kartı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Ekrem taha polat
Bir zaman sınırı içinde sürekli yetiştirmen gereken işler var. Oyun bir rahatlama aracı, bu ise bir nevi zorunluluk gibi yapıyor, isteği öldürüyor. Kuzenim geçen Valorantta bilet aldı, geç aldığı için süre bitmeden istediği şeyleri kazanmak istedi, yeminle xp versin diye oynuyordu... Oyunu gerekliliğe dönüştürmemek gerek yani.
Oyunun görevlerine baktınız mı bilmiyorum ama gayet kolay ve zevkli görevler ama evet bazen hızlı görev yapmak için takımı sattığım oluyordu derecelide değiliz zaten. Ve görevler oyuna girdiğinizde hemen yapılabilecek şeyler

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI

Vallaha reis arkadaş 1 ay uğraşıp 20 hesap kasıp 8000 TL'den bahsediyor. Başka bir işte böyle bir maaş alıyorsan o işinde ayrı zorluluğu vardır. Ondan dolayı gün aşırı bile oynasa 15 hesap kasılıyor. Neticede biraz kabiliyet bende ortalama olarak 12 saat'te bitiriyorum. Ama cidden 12 saat altında yapanın ya arkadaş çevresi vardır ya da çok proftur. Herkesin harcı değil 20 saat'te yapacak bir oyuncu için işler değişir bunalır tabi.

Ekran kartı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Ekrem taha polat
paraylamı yapılıyor
Evet ilk para vermeden de görev yapabilirsiniz ama ödül almak için para vermelisiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vallaha reis arkadaş 1 ay uğraşıp 20 hesap kasıp 8000 TL'den bahsediyor. Başka bir işte böyle bir maaş alıyorsan o işinde ayrı zorluluğu vardır. Ondan dolayı gün aşırı bile oynasa 15 hesap kasılıyor. Neticede biraz kabiliyet bende ortalama olarak 12 saat'te bitiriyorum. Ama cidden 12 saat altında yapanın ya arkadaş çevresi vardır ya da çok proftur. Herkesin harcı değil 20 saat'te yapacak bir oyuncu için işler değişir bunalır tabi.
O da bana biraz abartı geldi gerçi kaçırılcak fırsat değil ama günde 13 saat oyun oynamak ta çok doğru gelmedi

Top Bottom