Neler Yeni

CS:GO'YA YENİ BİR ANTİ-HİLE BETASI GELDİ!!

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
-CS:GO'ya yeni gelen "1.37.6.0-rc1-" betası ile, oyunun anti-hile sistemi güçlendirildi. CS:GO'nun blogunda yazılanlara göre, bu yeni sürümde artık Valve, CS:GO'ya müdahale edebilen programları sınırlandırıyor.
-Aynı zamanda üçüncü parti ".dll" formatlı dosyalar (genelde hile dosyaları bu formatta olur.) bu sürüm ile birlikte, eğer ki manuel olarak Valve tarafından doğrulanmış bir yazılım değil ise, otomatik olarak engellenecek ve CS:GO ile birlikte çalıştırılamayacak.

-Betayı denemek isterseniz, Steam kütüphanenizden CS:GO'ya sağ tıklayıp, "Özellikler" seçeneğine girip, oradan "Betalar" sekmesine girip, "1.37.6.0-rc1-" betasını seçebilirsiniz. Şuan beta bug'lı bir vaziyette olduğu için, girmeye çalışan birçok kişide crash'lere sebep oluyor. Zaten bu yeni özelliğin oynanışa bir etkisi olmadığı için, oyunun normal versiyonuna gelene dek, betasını denememizin pek gereği olduğunu düşünmüyorum.
A7XQibNzOd6xBgju7iNGh_Yd75hvYsqfT2FPDEZY2ELO8exZB75vAElN6oWYsKRx9sSHmAem1yEjy04=s567-nd

Efesevgili

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Efe sevfili
-CS:GO'ya yeni gelen "1.37.6.0-rc1-" betası ile, oyunun anti-hile sistemi güçlendirildi. CS:GO'nun blogunda yazılanlara göre, bu yeni sürümde artık Valve, CS:GO'ya müdahale edebilen programları sınırlandırıyor.
-Aynı zamanda üçüncü parti ".dll" formatlı dosyalar (genelde hile dosyaları bu formatta olur.) bu sürüm ile birlikte, eğer ki manuel olarak Valve tarafından doğrulanmış bir yazılım değil ise, otomatik olarak engellenecek ve CS:GO ile birlikte çalıştırılamayacak.

-Betayı denemek isterseniz, Steam kütüphanenizden CS:GO'ya sağ tıklayıp, "Özellikler" seçeneğine girip, oradan "Betalar" sekmesine girip, "1.37.6.0-rc1-" betasını seçebilirsiniz. Şuan beta bug'lı bir vaziyette olduğu için, girmeye çalışan birçok kişide crash'lere sebep oluyor. Zaten bu yeni özelliğin oynanışa bir etkisi olmadığı için, oyunun normal versiyonuna gelene dek, betasını denememizin pek gereği olduğunu düşünmüyorum.
A7XQibNzOd6xBgju7iNGh_Yd75hvYsqfT2FPDEZY2ELO8exZB75vAElN6oWYsKRx9sSHmAem1yEjy04=s567-nd
CS nin anti hile sistemi berbat düzeltirler umarım
Durduk yere cs go dan vac attılar şaka gibi boşa giden 2800 saatemi yoksa hesaptaki skinleremi yanayım .d

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
CS nin anti hile sistemi berbat düzeltirler umarım
tüm cs:go oyuncularının istediği tek şey olabilir.
Durduk yere cs go dan vac attılar şaka gibi boşa giden 2800 saatemi yoksa hesaptaki skinleremi yanayım .d
cs:go nun bir acımasız yanı da bu neden olduğu bellirsiz bir şekilde bazen vac ban atıyor ve uzun süre af getirmiyor,cs:go dan büyük bir af ile haksız ban yiyen hesapları açmasını bekleriz açıkcası.

EsatBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Esat
Seçkin hesaplarda gelen hilelerin allahı vardı yine. Beleş hesap açayım bakayım dedim adamı 2 raund öldürdüm diye mevlana ile canımızdan bezdirdi.

Güzel bir gelişme gibi duruyor ne kadar başarılı olur bilemem ama Valorant'ın da hakkını yemeyelim. Alternatif oluşturmasa belki bugün bu haber gelmezdi bile.

• Beğen
Reaksiyonlar: DDRQ

Merve

80+ Bronze

En sonunda be aylardır ban yemek için uğraşıyorum legit oynaya oynaya yoruldum artık sonunda bugün ban yedimm rank dmg hesap noprime lütfen sövmeyin vallaha aim ve mevlana açmadım

Efesevgili

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Efe sevfili
tüm cs:go oyuncularının istediği tek şey olabilir.

cs:go nun bir acımasız yanı da bu neden olduğu bellirsiz bir şekilde bazen vac ban atıyor ve uzun süre af getirmiyor,cs:go dan büyük bir af ile haksız ban yiyen hesapları açmasını bekleriz açıkcası.
Kanka beni owervatchdan banladılar ve rankım supreme idi
Overwatch minimum rütbe ise nova çok saçma
Nova adam kendisinden kaç kat yüksek rütbeli adamı nasıl inceleyebilir
Attığı normal bi vuruşa bile hile demesi olağan adam nova çünkü rütbesi düşük
Konu hakkında cs ye mail attım ve müfettişler verdikleri karardan dönerse güven sarsılması olur falan filan diolar asfkjskag şaka gibi oyunda hileler göbek atıyo ama nedense olan hile kullanmayanlara oluyo

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Seçkin hesaplarda gelen hilelerin allahı vardı yine. Beleş hesap açayım bakayım dedim adamı 2 raund öldürdüm diye mevlana ile canımızdan bezdirdi.

Güzel bir gelişme gibi duruyor ne kadar başarılı olur bilemem ama Valorant'ın da hakkını yemeyelim. Alternatif oluşturmasa belki bugün bu haber gelmezdi bile.
ben de aynısını düşünüyorum vanguard tarzı birşeyler yıllardır gelmesi gereken bir şeydi aslında ama halen bekliyoruz

EsatBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Esat
ben de aynısını düşünüyorum vanguard tarzı birşeyler yıllardır gelmesi gereken bir şeydi aslında ama halen bekliyoruz
Rakipsiz olmak böyle bir şey işte.
128 tick gelecek diyorlar üstüne tr serverleri de gelirse cs tadından yenmez olur diye düşünüyorum. Şöyle de bir şey var artık nasıl olsa hile gelecek diye ciddi değil troll oynamaya başladım tadı aynı değil.

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Valorant'ın etkisi olabilir mi acaba bu ? İnşallah düzeltirler'de gönül rahatlığıyla oynanır hale gelir.

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
Rakipsiz olmak böyle bir şey işte.
128 tick gelecek diyorlar üstüne tr serverleri de gelirse cs tadından yenmez olur diye düşünüyorum. Şöyle de bir şey var artık nasıl olsa hile gelecek diye ciddi değil troll oynamaya başladım tadı aynı değil.
tr serverlerini yıllar önce getirirlerdi gelicek olsaydı ,cs kitlesinin bir büyük çoğunluğunu da Türkler oluşturuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valorant'ın etkisi olabilir mi acaba bu ?
rekabet için son haftalarda yeni güncellemeler getirmeye başladılar elbette etkisi var

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
Ensar

Biraz önce HellianTV'den gördüm. Sanırım siz de HellianTV YouTube kanalından alıntılamışsınız. Artık doğru düzgün bir hile sistemi getirseler..

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
Biraz önce HellianTV'den gördüm. Sanırım siz de HellianTV YouTube kanalından alıntılamışsınız. Artık doğru düzgün bir hile sistemi getirseler..
Evet anlık olarak buradaki arkadaşların da görmesi için paylaşmak istedim.

Top Bottom