Neler Yeni

CS için monitör önerisi

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
E sporcu değilim ama cs oynamayı seviyorum. Zamanında viewsonic 2428 aldım ve sanırım ghosting var. Ghosting olmayan bi monitör önerebilir misiniz? ? Panel kalitesi hiç önemli değil ips zaaten önceki monitörüm. Ha iyi fiyata f/p fast ips olursa şimdiki monitörü satıp yenisini alabilirim. Bütçe 4k civarı 5k üstü olmaz sanırsam. Monitörü satsam 7-8k ya çıkar herald bütçe.

canyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Mehmet Can Yüzbaşıoğlu
DELL G2524H Aldım memnunum.

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Yağmur
E sporcu değilim ama cs oynamayı seviyorum. Zamanında viewsonic 2428 aldım ve sanırım ghosting var. Ghosting olmayan bi monitör önerebilir misiniz? ? Panel kalitesi hiç önemli değil ips zaaten önceki monitörüm. Ha iyi fiyata f/p fast ips olursa şimdiki monitörü satıp yenisini alabilirim. Bütçe 4k civarı 5k üstü olmaz sanırsam. Monitörü satsam 7-8k ya çıkar herald bütçe.
Sadece CS için mi istiyorsun yoksa yapacak başka bir şeylerin olacak mı mesela hikayeli oyun fln

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece CS için mi istiyorsun yoksa yapacak başka bir şeylerin olacak mı mesela hikayeli oyun fln
Hikayeli de oynuyorum, şimdiki monitörüm yetiyor. Ama bunu satıp yenisini alırsam hikayeli de gireceğim. İyi bi monitör gerekir. (RDR2 bitmedi daha : D ) 1080p de olur 2k da. RX6800 var sistemde.

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,882
İsim
Can BOZKURT
vq249q1a asus kullanıyorum memnunum

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Yağmur
Hikayeli de oynuyorum, şimdiki monitörüm yetiyor. Ama bunu satıp yenisini alırsam hikayeli de gireceğim. İyi bi monitör gerekir. (RDR2 bitmedi daha : D ) 1080p de olur 2k da. RX6800 var sistemde.
Toplam bütçeni söyleyebilir misin

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom