En düşük fiyattan koy direkt uğraşma 1 2 TL için çok bekletir.en düşük fiyattan 1-2 lira yada 50 kuruş yukarıya felan satıyorum iyi fiyat mı
mesela 6 TL en düşük fiyat 8 e veriyorum felan 16 vardı en düşük 18 e verdim iyi mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
1-2 lira olalarıda 2-3 liradan felan
Kasaların fiyatı yükselmedikçe 10kuruş fazla koysan bile satılmaz.en düşük fiyattan 1-2 lira yada 50 kuruş yukarıya felan satıyorum iyi fiyat mı
mesela 6 TL en düşük fiyat 8 e veriyorum felan 16 vardı en düşük 18 e verdim iyi mi
Hangi kasalar ona göre bir tahminde bulunabiliriz.bu fiyatlar ile ortalama ne zamana satılır
Ben hep en düşük fiyatın 1 kuruş altına koyuyorumen düşük fiyattan 1-2 lira yada 50 kuruş yukarıya felan satıyorum iyi fiyat mı
Acelen yoksa eldiven kasasını sakla onum harici 1 TL fazlasına koy kasaları 1 haftada fln satılır.
Eldiven kasası pazarda çok az kalmış değeri daha artar ben olsam satmazdım.eldiven değeri artar mı ki
nasıl çıkarıcam
bilgim yok senin bilgili olduğunu düşünüyorum eldiveni çıkarıp diğerlerini 1 tl fazladan satacağım teşekkür ederimEldiven kasası pazarda çok az kalmış değeri daha artar ben olsam satmazdım.