CS kitlesinin Valorant nefreti

Bence daha genel ve herkesin kabul edeceği bir hüküm veriyorum.
Online oyunda ne kadar Türk ve Rus varsa o oyunun toksiklik seviyesi ile ters orantılı.
Riot oyunları ise TR sunucusu ve almanya sunucusu hariç oynanmalı.
Adam haklı beyler dağılın.

Oyun yüzünden değil de kanser kitlesi yüzünden nefret ediyorum. 2-3 oyun gireyim diyorum küfürler, dc gel falanlar, DC bi gidiyorum 9 yaşında zargana eren bana küfür ediyor ya sabır.

Evet tabi ki CS den nefret eden Valorant oyuncuları da olabilir fakat genel olarak baktığımda CS oyuncularında bir Valorant çekememezliği görüyorum. Bunun sebebi nedir? Şunu belirteyim ben küçüklükten beri CS hayranıyım. Kennys'in videolarını izleyerek büyüdüm. Fakat şuan CS de rank sisteminin bence fazla pahalı olduğunu düşündüğümden dolayı Valorant oynuyorum ve gayette memnunum. Hile hiç denk gelmedim, belki başkasına gelmiş olabilir ama CS de birçok kez denk geldim. Sizin düşünceleriniz nelerdir? Olay çete savaşı başlatmak değil. Sadece kendi düşüncelerinizi paylaşın.
Evet tabi ki CS den nefret eden Valorant oyuncuları da olabilir fakat genel olarak baktığımda CS oyuncularında bir Valorant çekememezliği görüyorum. Bunun sebebi nedir? Şunu belirteyim ben küçüklükten beri CS hayranıyım. Kennys'in videolarını izleyerek büyüdüm. Fakat şuan CS de rank sisteminin bence fazla pahalı olduğunu düşündüğümden dolayı Valorant oynuyorum ve gayette memnunum. Hile hiç denk gelmedim, belki başkasına gelmiş olabilir ama CS de birçok kez denk geldim. Sizin düşünceleriniz nelerdir? Olay çete savaşı başlatmak değil. Sadece kendi düşüncelerinizi paylaşın.
Bu sadece CS:GO ve Valorant için geçerli değil aynı kategorideki herhangi bir şeyi insanlar genellikle karşılaştırır.
Ben csyi aktif olarak 7 8 aydır oynuyorum ve bir hileye bile denk gelmedim ben csyi 23tl olduğu zamanlarda aldığım için sıkıntı yok fakat 123tl cidden pahalı ama csnin sevdiğim bir yönü var kasa, silah skini vesaire düşürmesi 1 2 ay önce 120tllik kasa düşünmüştüm mesela daha bunun gibi çok var düşündüğüm kasalardan total 250tl gelmiştir bana tahminimce

Fuze : Özelliği "rainforce kurulmamış duvarları delip diğer tarafa bomba atma" olan operatör.
Bu arada belirteyim Fuze rainforcelanmış yerlere de bombasını kurabiliyor fakat rainforcesuz yerlere nazaran daha geç tetikleniyor. Rainforce'u delmesi için belli bir zamanı var sonra bombaları fırlıyor. Eskiden yoktu ama bufflamışlar bi ara bende bayadır oynamıyordum oyunu yeni öğrendim.

Oyunların özelliklerinden bağımsız olduğunu düşünüyorum.

Sonuçta kim ne derse desin valo daha popüler bi nevi cs nin yerini aldı gibi hemde rakip tabiikide csciler daha fazla nefret eder hemde bazı csciler cal daha popüler olduğundan beğenmesedr valoya geçtikler o yüzden bana göre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,536
Üyeler
189,288
Son üye
dymeister
Geri