Vitor Pereira
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,601
İroni olmasaydı engelleyecektimzula(!)
İroni olmasaydı engelleyecektimzula(!)
CS:GOSizce cs go mu yoksa valorant mı
Kitleye göre değişir.Sizce cs go mu yoksa valorant mı
valorant da daha çok toxic var bu aradaKitleye göre değişir.
Ama bana göre artık CS:GO devri kapandı. Kitlesi de toxic olmaya başladı. VALORANT'da hile açma potansiyeli az olduğu için, kitlesi daha kaliteli bana göre.
Kitlesi toxic olmaya başladı derken .d valorantta sage almadim diye anama söven 13 yaşında ki ömeri unutmadım. (İki oyunuda oynuyorum)Kitleye göre değişir.
Ama bana göre artık CS:GO devri kapandı. Kitlesi de toxic olmaya başladı. VALORANT'da hile açma potansiyeli az olduğu için, kitlesi daha kaliteli bana göre.
Oynadığın ELO'ya göre değişir ki bu.valorant da daha çok toxic var bu arada
Ömer naptınBu şey konusu değil mi ya "İlgi istiyorum" konusu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kitlesi toxic olmaya başladı derken .d valorantta sage almadim diye anama söven 13 yaşında ki ömeri unutmadım. (İki oyunuda oynuyorum)
zulaSizce cs go mu yoksa valorant mı
Zula da kasap olduysan beğen, olmadıysan ikile yeğen
Knk seçim ekranına geldik 20 saniye kimse bir şey almadı bende raze aldım ömer kayo aldı takımda sage olmadiğını gördü ve bana sövdüÖmer naptın
ŞSKALDJAJDQKSJQJBDKnk seçim ekranına geldik 20 saniye kimse bir şey almadı bende raze aldım ömer kayo aldı takımda sage olmadiğını gördü ve bana sövdü![]()
![]()
ilgi istesem bu konuyla mı isterim?Bu şey konusu değil mi ya "İlgi istiyorum" konusu.
seviyesiz diye çıkışmana gerek yok benceilgi istesem bu konuyla mı isterim?
Sırf merak ettiğim için bir soru sordum ama senin gibi seviyesizler yüzünden forum kirleniyor