CS money güvenilir mi?

serhattt

80+
Reaksiyon skoru
70
bu siteden bıçak alacağım güvenilir midir?
Para yatırırken falan bir sıkıntı çıkar mı?

bu siteden bıçak alacağım güvenilir midir?
Para yatırırken falan bir sıkıntı çıkar mı?
Eğer takas yoluyla almayacaksan en garanti yol csfloat diye düşünüyorum. Siteye para atarak bıçak alacaksan.

alacağın ürün csfloattan çok daha ucuz ise csmoneyden alabilirsin çok kez alışveriş yaptım sıkıntı çıkmadı,. yalnız her karttan çekim yapmıyor iş bankası visa garanti troy ziraat troy kartlarımla ödeme yapamadım sadece yapıkredi mastercard ile ödeme yapabiliyorum bu siteye

alacağın ürün csfloattan çok daha ucuz ise csmoneyden alabilirsin çok kez alışveriş yaptım sıkıntı çıkmadı,. yalnız her karttan çekim yapmıyor iş bankası visa garanti troy ziraat troy kartlarımla ödeme yapamadım sadece yapıkredi mastercard ile ödeme yapabiliyorum bu siteye
Eğer takas yoluyla almayacaksan en garanti yol csfloat diye düşünüyorum. Siteye para atarak bıçak alacaksan.
csfloata şimdi kaydoldum fiyatlar ortalama olarak aynı burası güvenilir diyorsanız o zaman burdan alacağım

Ben Csfloat dan bir kaç ürün satmaya çalıştım kimse almıyor sitenin kendi önerdiği fiyatı giriyorum
Itemin üstüne tıkladığında auto sell fiyatları çıkar. Onun haricinde farklı bir fiyata satmak istersen açık pazar mantığı alıcısı çıkana kadar bekler, her yerde olduğu gibi.

Evet
Post automatically merged:

Hocam oradan yöntemi hiç denemedim deposit kısmında yatırabileceğin yerler çıkıyor orada var mı bir bak. İnternetten de araştır bir de.
Mobil uygulamasında auto sell seçeneği yok dümdüz sell diyor satış yapıyor

Geri