Eğer takas yoluyla almayacaksan en garanti yol csfloat diye düşünüyorum. Siteye para atarak bıçak alacaksan.bu siteden bıçak alacağım güvenilir midir?
Para yatırırken falan bir sıkıntı çıkar mı?
alacağın ürün csfloattan çok daha ucuz ise csmoneyden alabilirsin çok kez alışveriş yaptım sıkıntı çıkmadı,. yalnız her karttan çekim yapmıyor iş bankası visa garanti troy ziraat troy kartlarımla ödeme yapamadım sadece yapıkredi mastercard ile ödeme yapabiliyorum bu siteye
csfloata şimdi kaydoldum fiyatlar ortalama olarak aynı burası güvenilir diyorsanız o zaman burdan alacağımEğer takas yoluyla almayacaksan en garanti yol csfloat diye düşünüyorum. Siteye para atarak bıçak alacaksan.
csfloattan alcsfloata şimdi kaydoldum fiyatlar ortalama olarak aynı burası güvenilir diyorsanız o zaman burdan alacağım
Daha iyi olurcsfloata şimdi kaydoldum fiyatlar ortalama olarak aynı burası güvenilir diyorsanız o zaman burdan alacağım
Ben Csfloat dan bir kaç ürün satmaya çalıştım kimse almıyor sitenin kendi önerdiği fiyatı giriyorumEğer takas yoluyla almayacaksan en garanti yol csfloat diye düşünüyorum. Siteye para atarak bıçak alacaksan.
Itemin üstüne tıkladığında auto sell fiyatları çıkar. Onun haricinde farklı bir fiyata satmak istersen açık pazar mantığı alıcısı çıkana kadar bekler, her yerde olduğu gibi.Ben Csfloat dan bir kaç ürün satmaya çalıştım kimse almıyor sitenin kendi önerdiği fiyatı giriyorum
binanceden yatırmayı deniyorum ama olmuyor bir bilgin var mıDaha iyi olur
EvetAuto sell ile otomatik satış mı yapıyor beklemeden
Hocam oradan yöntemi hiç denemedim deposit kısmında yatırabileceğin yerler çıkıyor orada var mı bir bak. İnternetten de araştır bir de.binanceden yatırmayı deniyorum ama olmuyor bir bilgin var mı
Mobil uygulamasında auto sell seçeneği yok dümdüz sell diyor satış yapıyorEvet
Post automatically merged:
Hocam oradan yöntemi hiç denemedim deposit kısmında yatırabileceğin yerler çıkıyor orada var mı bir bak. İnternetten de araştır bir de.