real1ty 80+ Bronze Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 715 26 Nisan 2024 #1 Birkac gündür bu sorunu yaşamaya başladım pingim sabit gözüküyor ama dalgalanıyor gibi hareketler oluyor ne yapmam lazım? Wifi kullanıyorum
Birkac gündür bu sorunu yaşamaya başladım pingim sabit gözüküyor ama dalgalanıyor gibi hareketler oluyor ne yapmam lazım? Wifi kullanıyorum
04umut76 80+ Silver Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 4,269 Dahası Reaksiyon skoru 1,300 İsim umut şahin 26 Nisan 2024 #2 real1ty yazmış: Birkac gündür bu sorunu yaşamaya başladım pingim sabit gözüküyor ama dalgalanıyor gibi hareketler oluyor ne yapmam lazım? Wifi kullanıyorum Devamı için tıklayın... 2.4 ghz ve 5ghz frekansını bozan bir alet çalışıyor olabilir.
real1ty yazmış: Birkac gündür bu sorunu yaşamaya başladım pingim sabit gözüküyor ama dalgalanıyor gibi hareketler oluyor ne yapmam lazım? Wifi kullanıyorum Devamı için tıklayın... 2.4 ghz ve 5ghz frekansını bozan bir alet çalışıyor olabilir.
Heath Ledger 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 2,478 Dahası Reaksiyon skoru 1,662 İsim Heath Ledger 26 Nisan 2024 #3 Kablolu kullanıyorum bende de oldu kabul edilebilir pingi düşürdüm düzeldi
real1ty 80+ Bronze Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 715 26 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Heath Ledger yazmış: Kablolu kullanıyorum bende de oldu kabul edilebilir pingi düşürdüm düzeldi Devamı için tıklayın... Topluluk sunucularında da aynısını yaşıyorum ama
Heath Ledger yazmış: Kablolu kullanıyorum bende de oldu kabul edilebilir pingi düşürdüm düzeldi Devamı için tıklayın... Topluluk sunucularında da aynısını yaşıyorum ama