Neler Yeni

CS SEÇKİN 295 TL OLACAK!

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,191
İsim
a l p e r
Düzelecek diyorlar ama.

Düzelecek orası ayrı konu. Düzelse bile senin bilgisayarın zorlanacak yine. Şimdiye kadar oynamadıysan bu saatten sonra da oynamazsan bir şey kaybetmezsin. Parasını çıkarırsın ama öyle kısa vadede değil.

Hep söylerim CS'yi parasını çıkarıcam diye ya da kâr edicem diye oynarsanız, ne oyundan zevk alırsınız ne de kâr edersiniz. Bu oyun öyle arada bi girip oynayım oyunu değil. Her gün oynaman gerekiyor bu oyunu. Oynarım diyorsan al.

phopshen

80+ Bronze
Düzelecek orası ayrı konu. Düzelse bile senin bilgisayarın zorlanacak yine. Şimdiye kadar oynamadıysan bu saatten sonra da oynamazsan bir şey kaybetmezsin. Parasını çıkarırsın ama öyle kısa vadede değil.

Hep söylerim CS'yi parasını çıkarıcam diye ya da kâr edicem diye oynarsanız, ne oyundan zevk alırsınız ne de kâr edersiniz. Bu oyun öyle arada bi girip oynayım oyunu değil. Her gün oynaman gerekiyor bu oyunu. Oynarım diyorsan al.

Her gün oynuyorum

phopshen

80+ Bronze

Berke123

80+ Bronze
al oyna o parayı çok değil bir kaç haftada katlarsın. her hafta garanti 2 kasa ve 1 item düşürüyorsun 30 40 50 60 70 TL yi bulabiliyor kasalar en kötü kasa 8tl ama o da 2 hafta önce 20tl yi görmüştü zarar etmezsin
ya hocam insanları gerçekten böyle heveslendirmeyin bu şans işi kimseye 2 haftada 300tl kazanma garantisi veremezsin bir de bunlara güvenip alanlar var 2k saatim var daha böyle bişey görmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alma. Hevesin kursağında kalır benden söylemesi. Zaten optmizasyonu sorunlu bir oyun şuan. Yüksek pclerde bile düşük fps veriyor. Boşuna alma derim.
daha çıkmamış oyunda optimizasyon sorunu olması normal bence düzeltirler elbet

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,191
İsim
a l p e r
Csgoda 20 fps alıyorum zaten cs2den umudum yok. İleride belki bilgisayar alırsam oynarım diye ya da geforce nowdan veya internet cafede oynarım diye

İşin zor dostum. o şekilde parası da zor çıkar. Hergün int cafede 6 saat oynamayacağını varsayarak konuşuyorum.

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Adem Türk
ya hocam insanları gerçekten böyle heveslendirmeyin bu şans işi kimseye 2 haftada 300tl kazanma garantisi veremezsin bir de bunlara güvenip alanlar var 2k saatim var daha böyle bişey görmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

daha çıkmamış oyunda optimizasyon sorunu olması normal bence düzeltirler elbeten çok
şuan en çok devrim kasası atıyor ben her hafta kasa düşürüyorum devrim 40-70tl arası değişiyor 2. kasayı genelde yılan ısırığı veya farklı veriyor onlarda 10-30tl arası değişiyor şansına levelden de item gelir bana 15tl lik item de atıyor 1tl lik sprey de atıyor ve ben birkaç hafta yazdım 2 haftada 300tl garanti yazmadım. oyun kendini amorti ediyor bu garanti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,809
Üyeler
161,346
Son üye
SamereL
Top Bottom