Neler Yeni

CS SEÇKİN 295 TL OLACAK!

Berke123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,189
İsim
a l p e r
Anladım. Almayayım o zaman. Teşekkür ederim :(

Yani kusura bakma, ben herkes gibi al parasını çıkarır diye umut vermek istemiyorum. Gerçekçi konuşalım. Ortalama 1000 saat oynayacaksın da parası anca çıkacak. Bunu bide her hafta yapman lazım ki kasalar düşsün.
Mesaj otomatik birleştirildi:

günde 1 saat oyna kasa garanti

O işi geç paşam. Haftada 1 level atlayacak onda da zaten graffiti veriyor. En az haftada 5-6 saat oynaması lazım. Haftada 5 saat oynayarakta o oyunun parası 1 senede anca çıkar.

Berke123

80+ Bronze
şuan en çok devrim kasası atıyor ben her hafta kasa düşürüyorum devrim 40-70tl arası değişiyor 2. kasayı genelde yılan ısırığı veya farklı veriyor onlarda 10-30tl arası değişiyor şansına levelden de item gelir bana 15tl lik item de atıyor 1tl lik sprey de atıyor ve ben birkaç hafta yazdım 2 haftada 300tl garanti yazmadım. oyun kendini amorti ediyor bu garanti.
1.hayır devrim kasası çok atmıyor şans işi aktif drop pooldan rastgele atar
2. levelden 15tllik item verme ihtimali çok çok zor bana genelde 40 kuruşluk sprey ya da 1 2 tllik skin veriyor
3.oyun kendini amorti eder ama insanlar oh oh her hafta 70 80tl kazansam (senin hesaba göre) çok iyimiş diye giriyor 1 hafta oynayıp 1 tane snakebite düşürdüğü de oluyor

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Adem Türk
evet zaten güncelleme şeklinde gelecek oyun

yapma şunu öyle bir garanti yok insanları kandırmaya pek meraklısın
ne demek yok :D? oyun sana drop sunuyor her hafta çarşamba gece 3,30 gibi sıfırlanıyor drop şansın bir kasa garanti ilk 3 4 maçında düşebilir ikinci kasa ihtimali çok daha düşük ama ben defalarca düşürdüm.

resim_2023-05-20_110858504.png

Bunun bir bu kadarını daha satıp oyun aldım nereden baksan ramazandan beri falan ancak oynamışımdır o da toplasan 150 saat falan en fazla eder. (3-4 tane de düşen kasalardan kasa açtım satmadım kasayı)
resim_2023-05-20_111020346.png

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
hocam alıp almamak sana kalmışta ben geçen aldım paparada cashback vardı 70tl sini geri verdi
nası 70 tl geri verdi hocam ben 800 tl yatırdığımda dahi 12 tl veriyor

1.hayır devrim kasası çok atmıyor şans işi aktif drop pooldan rastgele atar
2. levelden 15tllik item verme ihtimali çok çok zor bana genelde 40 kuruşluk sprey ya da 1 2 tllik skin veriyor
3.oyun kendini amorti eder ama insanlar oh oh her hafta 70 80tl kazansam (senin hesaba göre) çok iyimiş diye giriyor 1 hafta oynayıp 1 tane snakebite düşürdüğü de oluyor
katılıyorum eninde sonunda amorti ediyor ancak 1 ayda etmesi beklenemez 3 4 ayda rahat edebilir ama

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
nası 70 TL geri verdi hocam ben 800 TL yatırdığımda dahi 12 TL veriyor

katılıyorum eninde sonunda amorti ediyor ancak 1 ayda etmesi beklenemez 3 4 ayda rahat edebilir ama
hocam 200 tl ve üzeri steam harcamalarında 20 tl cashback vardı, %15 te ayrı bi cashback vardı

Hamza61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hamza Efe
Beyler 3050ti + i5 12500h + 16gb ram
Sizce ortalama kaç fls verir cs2 de

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,452
İsim
Oğuz
Alma. Hevesin kursağında kalır benden söylemesi. Zaten optmizasyonu sorunlu bir oyun şuan. Yüksek pclerde bile düşük fps veriyor. Boşuna alma derim.
Tam aksine eski bir oyun motoruna sahip olmasına rağmen gayet iyi optimizasyonu var. Şu anki optimizasyon sorunları eski motora rağmen fazla güncelleme almasından kaynaklanıyor. CS2 ile birlikte bunlar düzelecek. Sizde sorun oldu diye niye hevesi kursağında kalıyor. Düşük ekran kartlarıyla bile oynanabiliyor, hangi yüksek pc düşük fps veriyor ?

1 senede anca çıkar.
Son droplarımın hepsi devrim kasası. 6 tane devrim kasası gelmiş. Haftada 1 geldiğini düşünürsek 1.5 ayda 360 TL kazanmışım. 1 yıl :D
Ayrıca yatırım da yaparsa 1 yılda beleşten bıçak bile alır.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,258
İsim
umut şahin
Alma. Hevesin kursağında kalır benden söylemesi. Zaten optmizasyonu sorunlu bir oyun şuan. Yüksek pclerde bile düşük fps veriyor. Boşuna alma derim.
knkm benim pc ortalama bir pc ancak 280fps üstü görüyorum en aşağı 200

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,189
İsim
a l p e r
Tam aksine eski bir oyun motoruna sahip olmasına rağmen gayet iyi optimizasyonu var. Şu anki optimizasyon sorunları eski motora rağmen fazla güncelleme almasından kaynaklanıyor. CS2 ile birlikte bunlar düzelecek. Sizde sorun oldu diye niye hevesi kursağında kalıyor. Düşük ekran kartlarıyla bile oynanabiliyor, hangi yüksek pc düşük fps veriyor ?

Son droplarımın hepsi devrim kasası. 6 tane devrim kasası gelmiş. Haftada 1 geldiğini düşünürsek 1.5 ayda 360 TL kazanmışım. 1 yıl :D
Ayrıca yatırım da yaparsa 1 yılda beleşten bıçak bile alır.
Hayal dünyasında yaşama kardeşim bu 1. Unlost kendisi bile söyledi optimizasyonu sıkıntılı diye. Ha düzelecek mi illa ki düzecelek öyle kalmayacak tabi. Ayrıca forumda CS"de en yüksek fpsi gören benim.

Sana 6 tane düştü diye herkese düşmüyor. Benim dediğim ise haftada 5-6 saat oynayarak 1 senede anca çıkar parası demişim okumadan yorum yapma. Yeterli sistemin varsa ve de hergün oynayacak zamanın varsa alınabilir Prime. Arkadaşın sistemi iyi değil. İnternet cafeden oynarım dedi bende o şekilde parası zor çıkar dedim. İnsanlara boş yere ümit vermeyelim.

Ekler

• A169EE97-8487-46D5-B962-57CD90653E12.png
    A169EE97-8487-46D5-B962-57CD90653E12.png
    4 MB · Hit: 28

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,452
İsim
Oğuz
1. Unlost kendisi bile söyledi optimizasyonu sıkıntılı diye.
CS üzerinden para kazanmak için oynamaya bile gerek yok. Yılda bir çıkan majorde yatırım yapsan daha katlarca kazanırsın, üzerine önümüzdeki haftalar operasyon da geliyor. Sadece bu yıl 5 bin TL yatırarak CS üzerinden 25 bin civarı para kazanmışım, onunla monitör aldım, koltuk aldım. Bunları yapmasan bile 295 TL'ye al parası 1 yılda mı çıkıyor 2 yılda mı fark etmez, elbet bir gün oynar.
Unlost gibi karaktersiz biri bunu söylese ne bağlayacak ?
Sana zaten optimizasyon sorununun nedenini söyledim. Buna rağmen sırf izlenmek için her yıl aynı FPS artırma yöntemi diyerek video çeken kendisi.
Ayrıca çocuk kesimlere kendini gösterdiği gibi iyi bir oyuncu da değil, hatta berbat. Defalarca karşıma geldi mm maçlarda, defalarca da yendim. Ghost diyerek maç sonu küfür ettiği bile oldu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
Paşadöner
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,189
İsim
a l p e r
CS üzerinden para kazanmak için oynamaya bile gerek yok. Yılda bir çıkan majorde yatırım yapsan daha katlarca kazanırsın, üzerine önümüzdeki haftalar operasyon da geliyor. Sadece bu yıl 5 bin TL yatırarak CS üzerinden 25 bin civarı para kazanmışım, onunla monitör aldım, koltuk aldım. Bunları yapmasan bile 295 TL'ye al parası 1 yılda mı çıkıyor 2 yılda mı fark etmez, elbet bir gün oynar.
Unlost gibi karaktersiz biri bunu söylese ne bağlayacak ?
Sana zaten optimizasyon sorununun nedenini söyledim. Buna rağmen sırf izlenmek için her yıl aynı FPS artırma yöntemi diyerek video çeken kendisi.
Ayrıca çocuk kesimlere kendini gösterdiği gibi iyi bir oyuncu da değil, hatta berbat. Defalarca karşıma geldi mm maçlarda, defalarca da yendim. Ghost diyerek maç sonu küfür ettiği bile oldu.
O dedi diye optimizasyonu kötü olmuş olmuyor mu? Opitmizasyonu öyle kalmayacak elbette, düzecelek zaten fakat arkadaşımızın sistemi normal csyi açacak düzeyde bile değilken Prime al demem. Ayrıca optimizasyona niye bu kadar taktın anlamadım? Şuan kötü iyi olacak zaten sanki ben CS2 çıksın oynamıcam mı? Şuanlık kötü işte.

Ayrıca 5000 saat oynadım 25 bin lirayı ben kazanamadım :D

Top Bottom