İşlemci ısısı ne durumda?Rx6600
i3 10100f
16 gb ram
sistemim bu sekilde ama valorant ve csgo oynarken ani fps düşüşleri, sık sık oyunda takılmalar yaşıyorum sebebi ve çözümünü bilen var mı?
Bundan önceki bilgisayarımda aynı sorunu ben de yaşıyordum CS GO'da özellikle. İşlemcim ryzen3 3100 ekran kartım 1650 super'di. Pc yi değiştirdim düzeldiRx6600
i3 10100f
16 gb ram
sistemim bu sekilde ama valorant ve csgo oynarken ani fps düşüşleri, sık sık oyunda takılmalar yaşıyorum sebebi ve çözümünü bilen var mı?
darboğaz mı var acaba diye düşünüyorum işlemci degisirsem sorunun kesjn cozulecegini bilsem i5 11400f alabilirimBundan önceki bilgisayarımda aynı sorunu ben de yaşıyordum CS GO'da özellikle. İşlemcim ryzen3 3100 ekran kartım 1650 super'di. Pc yi değiştirdim düzeldi![]()
kanka bendede aynı durum var i9 11900kf ekran kartıda 3070 32 gb ram var neden yaparRx6600
i3 10100f
16 gb ram
Yeni gördüm denedim ama daha kötü olduillaki daha iyi bilenler olur bu durumu ancak ben sorunu bayağı bir uğraştım çözemedim. senden ricam grafik ayarlarını iyileştirip dener misin? yani en düşük ayarlarda oynuyorsun muhtemelen. bazen ayarlar en düşükken görüntüde yırtılmalar olduğundan da yapabileceğini söylemişlerdi bana.