Neler Yeni

Öneri Cs yatırım tavsiyeleri

Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Talha Açıkgöz
Elimdeki env 1.2 K fln satıp neye basmalıyım önümüzdeki yaza kadar duracak paris kapsül ve skin al oyna demeyin lütfen

Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Talha Açıkgöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eğer kapsül almayacksan 500 liralık mouz 300 liralık fnatic parıltılı gerisini de paperlara yatırabilirsin. Bunlar en çok x getirmesi beklenen stickerlar
Ya hocam bence kapsül pek mantıklı gelmiyor bana stoğu fazla pek katlamaz gibi senin dediğin mouz ve fnatic mantıklı
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer kapsül almayacksan 500 liralık mouz 300 liralık fnatic parıltılı gerisini de paperlara yatırabilirsin. Bunlar en çok x getirmesi beklenen stickerlar
Hocam cs2 hype ile direkt satıp sonra tekrar alsam zarar eder miyim??

Son düzenleme:

Keremyn_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kerem Dönmez
Ya hocam bence kapsül pek mantıklı gelmiyor bana stoğu fazla pek katlamaz gibi senin dediğin mouz ve fnatic mantıklı

Hocam cs2 hype ile direkt satıp sonra tekrar alsam zarar eder miyim??
düşeceğinden eminsen satabilirsin

düşeceğinden eminsen satabilirsin
prime zamanı majorden öncedir mart gibi

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,563
İsim
Cengiz
Elimdeki env 1.2 K fln satıp neye basmalıyım önümüzdeki yaza kadar duracak paris kapsül ve skin al oyna demeyin lütfen
Valla Ben Ajanlara Yapıyorum Cs 2 De Baya Gideri Var Gibi 1.2 K Gibi Bi Yatırım Yapılmaz

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,563
İsim
Cengiz
operasyonla yeni ajan gelirse diğer ajanlar dibi görücek ama
en düşük ajan 3 tl idi şimdi olmuş 30 nasıl düşsün illa yükselecek şuan yeni gelen ajanlar var en son operasyondan gelen ama onlar bile parçalanmış ağ operasyonundaki ajanlardan daha ucuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Talha Açıkgöz
en düşük ajan 3 TL idi şimdi olmuş 30 nasıl düşsün illa yükselecek şuan yeni gelen ajanlar var en son operasyondan gelen ama onlar bile parçalanmış ağ operasyonundaki ajanlardan daha ucuz
Dediğiniz gibi hocam benim bütçem az en kötü ajan 30 tl

Top Bottom