CS2 BANLI HESAPTAN HEDİYE ATMA

vLaryus

80+
Reaksiyon skoru
0
Evet arkadaşlar benim Cs Go'dan VAC yemiş bir hesabım var, ben yedek hesabımdan oyuna tekrardan başlamak istiyorum.Yani banlanan Steam hesabımdan yedek hesabıma cs 2 prime hediye satın almam mümkün müdür? Gördüğüm kadarıyla atamıyorum ama birçok yerde sadece envanterin kilitlendinğini, oyun hediye etmekte sıkıntı olmayacağını görmüştüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

(Vac ban yiyen hesabımda bakiye olduğu için hediye olarak satın almak istiyorum arkadaşlar)

Ekler

• Screenshot_2024-02-12-02-10-20-757_com.valvesoftware.android.steam.community.png
    Screenshot_2024-02-12-02-10-20-757_com.valvesoftware.android.steam.community.png
    127.6 KB · Hit: 71
Evet arkadaşlar benim Cs Go'dan VAC yemiş bir hesabım var, ben yedek hesabımdan oyuna tekrardan başlamak istiyorum.Yani banlanan Steam hesabımdan yedek hesabıma cs 2 prime hediye satın almam mümkün müdür? Gördüğüm kadarıyla atamıyorum ama birçok yerde sadece envanterin kilitlendinğini, oyun hediye etmekte sıkıntı olmayacağını görmüştüm.

(Vac ban yiyen hesabımda bakiye olduğu için hediye olarak satın almak istiyorum arkadaşlar)
para ile dota2(başka oyunda olur) skini alıp yedek hesabına at sonra satıp prime al

Bende de vac var ve cs2 yi hediye gönderemiyorum. Başka şekilde o bakiyeyi aktarman gerekecek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,733
Üyeler
184,049
Son üye
Zeynddnn
Geri