Neler Yeni

CS2 bıçağımı nerede ne kadara satmalıyım?

eneskaya6

80+ Silver
bynogame dışı site yok mu ya dehşetül vahşet komsiyon kesiyor
hepsi aşağı yukarı aynı kesıyor. yabancı siteler var %olarak daha az kesıyor ama parayı cekerken hem kesinti yapıyorlar extra hemde doları düşükten hesaplayıp yatırıyorlar aynı işe denk gelıyor

wlaughs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Who Laughs
yanlış anlaşılmasın bu bıçakları satın alanlar nasıl tipler

DaFan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ensar AKKAYA
Orayı da kullanıyorum ama biraz kitlesi düşük yaş olduğu için sadece yoruyor. Kararlı bir alıcı bulmak daha zor. Ayrıca müşteri hizmetlerinin hakkaniyetli olmadığını düşünüyorum. O yüzden satışlarda tercih etmemeye çalışıyorum.
gamesatışa giriş yapamıyorum itemsatışı da pek sevmiyorum bngye kaldık

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Ömer Doğan
Orayı da kullanıyorum ama biraz kitlesi düşük yaş olduğu için sadece yoruyor. Kararlı bir alıcı bulmak daha zor. Ayrıca müşteri hizmetlerinin hakkaniyetli olmadığını düşünüyorum. O yüzden satışlarda tercih etmemeye çalışıyorum.
Evet ben satış yaparken çok bebe ve panelci doluydu

xTURANN

80+ Silver
yanlış anlaşılmasın bu bıçakları satın alanlar nasıl tipler
Yatırımcılar. Kısa ve uzun vadede. Alıyorlar, hem kullanıp eğleniyorlar hem de yeri geldiğinde dönemine göre olağanüstü %'lerle satıp kâr elde ediyorlar. Mesela şuan bu bıçağı 3000 dolara alıyorsa, 4 sene sonra 7000'e satabilir.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
bynogame dışı site yok mu ya dehşetül vahşet komsiyon kesiyor
yabancı siteler var ama onlarda da genelde bynoya göre daha ucuz oluyor neredeyse aynı fiyatlara geliyor ben yine isimlerini vereyim kendin bak.
vaxpeer, bitskins, shadowpay, buff güvenilir olanlar satmadan önce çekim şartlarına mutlaka bak ayrıca fiyat belirlemeden önce phase kaç olduğuna da bak ona göre yaz fiyatı

mirage_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Miraç Emre
Kanka şuanki fiyatı 600-550 dolar arası factory New satacağın yeri bilmiyorum ama 550 ya da 570 koyarsan çok rahat satarsın

KerbeX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yağız Efe
sakın bynodan satim deme birsuru yabanci site var onlardan satabilirsin csgoempire tavsiyemdir yada shadowpay

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,593
İsim
Kgn
Hocam float ve pattern çok değiştiriyor emerald sanırım bu tam bilmiyorum ama bilen Yabancı veya Türk cs yayıncılarına sorabilirsiniz.
Steamdeki değerinden fazlası edebilir çünkü

Cahit Emin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Cahit Emin

DaFan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ensar AKKAYA
Hocam float ve pattern çok değiştiriyor emerald sanırım bu tam bilmiyorum ama bilen Yabancı veya Türk cs yayıncılarına sorabilirsiniz.
Steamdeki değerinden fazlası edebilir çünkü
Yabancı sitelerde fiyatlar daha yüksek olsa da bu sefer kur farkı komisyon derken aynı fiyata geliyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,390
Üyeler
161,849
Son üye
lordizz
Top Bottom