Neler Yeni

Öneri Laptop'umu Ne Kadara Satmalıyım?

fenci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Onur Yasin Kışla
HP'lerde macunu kendimiz sürünce net olarak garanti dışı mı kalıyor? Böyleyse bence çok saçma... Bir de 6 ayda bir vb. ücretsiz bakım servisi var mı acaba HP'nin de, merak ettim. Cevap için şimdiden teşekkürler

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
828
İsim
Ahmet Yıldırım
HP'lerde macunu kendimiz sürünce net olarak garanti dışı mı kalıyor? Böyleyse bence çok saçma... Bir de 6 ayda bir vb. ücretsiz bakım servisi var mı acaba HP'nin de, merak ettim. Cevap için şimdiden teşekkürler
Hayır bakım hizmeti yok. Bakım yapmadan önce chat ile görüşme gerçekleştirdim. Ücretli bakımı da yok. Isınma problemi var tarzı sebeplerle gönderirseniz öyle yapıyorlar.
HP ile görüş, bence olmamıştır. HP çok esnek bu konularda.
Ram değişimi tarzı şeylerde bozulmuyor. Ama termal macun sürülürse bozuluyor demişti HP görevlisi.

PNSHER

80+ Bronze
Ben bilgisayar mühendisliği okuyorum kendi şehrimde. Okulda çok lazım olacak dediler, iyi bir bilgisayar almamı söylediler. Okulda oyuncu laptopu gibi çok guçlü bir şeye gerek olmadığını anladım. Almadan önce hazır sistem hayalim vardı ışıklı mışıklı ama olmadı hala hayallerimi süslediği için kendime güzel bir hazır sistem almak istiyorum. Bu sebeple satmak istiyorum. Biraz da birikimim var ekleyip alacağım. Laptopumu çocuğum gibi sevdiğim için satmak da istemiyorum bir yandan. Ayrıca satarken dolandırılmaktan da korkuyorum, ya da bozarlar sonra iade etmeye çalışırlar diye de korkuyorum.
Kontrol ettirerek satın. İkinci elde iade olmaz onlarca laptop sattım daha geri dönen olmadı. Parayı da elden değil ibana attırın para hesabınıza geçmeden de cihazı teslim etmeyin. Laptopunuzun 28-30k civarında ederi var. 25 binden aşağı da satmayın bence.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Görkem çetinkaya
Ahahhahhhha öyle mi olmuş?
Mesaj otomatik birleştirildi:

30k fazla diye düşünüyorum bence 27k ederi var. 300hz ekran var. Omen modeli premium model, ekran kartı maxq 85w ama. 27k fazla mı olur acaba?
25k iyidir hocam. 300 hz ekran da olsa sonucta garanti vs de yok. Laptoplarin 0 lari zaten riskli bir de ikinci el aldiginda cok problem oluyor. Max25k hoxam, tabii keriz yakalarsaniz yapisin.

Top Bottom