CS2 bıçak tavsiyesi (Bowie ya da Kukri)

dediğiniz iki bıçakta çok talep gören bıçaklar olmadığı için artcağını sanmıyorum ikisi arasından bence kukri ben gut knife kullanıyorum o daha hoş geliyor mesela ona da bakabilirsiniz
Stiletto nomad huntsman düşer mi artar mı

dayanbilirseniz 3-4 gün daha bekleyin. updatede bıçak alanlar satışa koyacaktır. 5-10 dolar daha düşer o şekilde alırsınız. 5-10 folar bana koymaz derseniz alın geçin ben gittim bi tane eldiven çektim kendime

beyler pazar günü market banım bitiyor hesapta 100 dolar var ne alayım sizin tavsiyeniz ne olur ve ne zaman alayım @quartle

ikisinin arasında oynamalıksa bence kukri daha güzel geliyor çekiş animasyonları filan bowie çok büyük :d

Ben bu marketten hiç yararlanamadım. Hiç kırmızı skin yoktu bende. Mor renk birkaç skin vardı o kadar. Onlarında fiyatı düşmüş. Tüm envanteri sattım. 79.52 dolarım var şuan. Bana bıçak önerebilir misiniz?
Bowie ya da kukri mi alayım. ya da cs sitelerinden daha ucuza alabilir miyim? Öneri tavsiyelerinize açığım.
Alıntıyı görüntüle
hocam bide stiletto bak istersen

beyler pazar günü market banım bitiyor hesapta 100 dolar var ne alayım sizin tavsiyeniz ne olur ve ne zaman alayım @quartle
ayın 30unda dibi görebilir bence stiletto bakabilirsin gut knife bakabilirsin biraz daha koyup talon bakabilirsin

Benim hesabımda sizinki gibi 80 dolar para olsaydı kesinlikle üstüne ekleyip ucuzundan da olsa Karambit veya Kelebek alırdım. Ama tabi benim düşüncem böyle. Alıyorken en azından, fazla olsun güzel olsun mantığındayım. Hazır bu fiyatlara Karambit ve Kelebek düşmüşken, değerlendirilmesi taraftarıyım.

Ama üstüne eklemem, sadece bakiyemle alırım derseniz de ikisi arasından Kukri Knife seçerdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,014
Üyeler
184,715
Son üye
YusufUlas
Geri