CS2 bu Fps normal mi?

Splixson

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,553
cs go da 400 üstü fps alırken cs2 de 200-220 alıyorum sizce normal mi betadan çıkınca artar mı

hocam bende 250-300 alıyordum dün girdim oynanmaz haldeydi rx6650xt var zannımca oyun betada bu gibi fps düşmelerini düzeltirler

normal gibi optimizasyonu tam oturmamış sanırım bende 300-350 civarı alıyordum şuan 130-140

Normal normal optimizasyon kötü oyunun. İnşallah hallederler yakında

Bende fps problemi yok ama akıcılık ve drop problemi var. Ölüm maçında özellikle 3 saniye drop yemeden yürünmüyor. Rekabetçide drop pek yok ama yine de akıcı değil. İlk girdiğimde sorunun benden kaynaklı olduğunu sanmıştım ama meğersem oyunda sorun varmış. İşin garip tarafı bu oyun aylardır betada. Nasıl böyle göz önündeki en kritik problemi çözmemişler anlamadım.

Bende fps problemi yok ama akıcılık ve drop problemi var. Ölüm maçında özellikle 3 saniye drop yemeden yürünmüyor. Rekabetçide drop pek yok ama yine de akıcı değil. İlk girdiğimde sorunun benden kaynaklı olduğunu sanmıştım ama meğersem oyunda sorun varmış. İşin garip tarafı bu oyun aylardır betada. Nasıl böyle göz önündeki en kritik problemi çözmemişler anlamadım.
Bende rekabetçi inanılmaz akıcı

Optimizasyonu berbat bir beta için normal.

bendede öyle bir sıkıntı vavr adam görünce 2-3 saniye donuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,911
Üyeler
186,262
Son üye
uhmets
Geri