CS2 Bu yatırım yapılır mı

Leilike JR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
418
Arkadaşlar CS2 Ticaretinden Gram Anlamam şu iki çıkartma yatırım amaçlı mantıklı mıdır acaba

chrisJ (Gold) | Berlin 2019
jL (Gold, Champion) | Copenhagen 2024

Yoksa onların yerine bir tane MUTiRiS (Gold) | Copenhagen 2024 mi alınır

Teşekkürler

Anlamıyorsan bulaşma.

Hiçbiri alınmaz değersiz oyuncular, öyle ahım şahım bir imzaları da yok. Bu işten anlamıyorsanız alabileceğiniz en iyi şey düşük fiyattan kasa toplamak olacaktır. YTD

Hiçbiri alınmaz değersiz oyuncular, öyle ahım şahım bir imzaları da yok. Bu işten anlamıyorsanız alabileceğiniz en iyi şey düşük fiyattan kasa toplamak olacaktır. YTD
Yok usta TF2 Ticareti yapıyorum 9K para kaldırdım da cs2 anlamıyorum madem kötü oyuncular o zaman almayalım teşekkürler

Sticker yatırımı öldü hocam. Hep aynı tür stickerlar geldiğinden dolayı. Yeni major da arkası olmayan düz sticker ile gelirse arkası dolu olan stickerlar değerlenir. Şimdi alıp o zaman satmak mantıklı olabilir. Attığın berlin stickeri gibi. Ama berlin serisi kötü,çok beğenilmez başkasına yatırım yapabilirsin. Bende para olsa katowice 2019 kapsülüne yatırım yapacamda yok maalesef

Ama arkadaşın dediği gibi aktif havuzda olmayan kasaların fiyatı kolay kolay düşmüyor uzun süre beklerim diyorsan kasa alınabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,141
Üyeler
174,315
Son üye
syron
Geri