Neler Yeni

CS2 Çıktı !! (CSGO DEVRİ BİTTİ)

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Dediğim gibi gece geldi dün 12 gibi gelmiş csgo devrini bitirdik ve cs2 ye geçiş yapıldı nasıl girerim diye soranlar için csgoya update yapmanız yeterli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

IMG_0787.jpeg

IMG_0788.jpeg

Hatıra olarakta bunlar verilmiş ( görsel bana ait değil daha girme şansım olmadı )

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
ibrahim ahıskalı
5 gb güncelleme var sadece

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,589
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Rakipleriyle mücadele edebilmesi için böyle bir şey şarttı, ben uzun yıllar cs go oynamadım gittiğine de hiç üzülmüyorum, çünkü grafik kalitesi olsun vuruş hissiyatı olsun vb. yerlerde sürünen bir oyundu. Şimdi biraz daha zevkli hali gelmiştir sanırım. Hayırlı olsun

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Rakipleriyle mücadele edebilmesi için böyle bir şey şarttı, ben uzun yıllar cs go oynamadım gittiğine de hiç üzülmüyorum, çünkü grafik kalitesi olsun vuruş hissiyatı olsun vb. yerlerde sürünen bir oyundu. Şimdi biraz daha zevkli hali gelmiştir sanırım. Hayırlı olsun
Şimdide onu düzelttiler fpsi bozdular umarım çözerler daha deneme şansım olmadı ama

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Test yapanlar düşük ekran kartı olan falan varmi ben daha gt 1030 ile test edemedim

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
Test yapanlar düşük ekran kartı olan falan varmi ben daha gt 1030 ile test edemedim
beta zamanı düşük sistemli arkadaşlarım, daha iyi performans aldıklarını söylemişlerdi. Şimdi millet te optimizasyon kötü diyor, bilemedim.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
beta zamanı düşük sistemli arkadaşlarım, daha iyi performans aldıklarını söylemişlerdi. Şimdi millet te optimizasyon kötü diyor, bilemedim.
Çok büyük güncelleme getirmişler yani saymaya kalksan bile zor paylaşmışlar belki birazda olsa düzelmiştir

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
beyler oyunu komple silip 30 gb geri yüklersem ayarlar 0 lanır mı ya yanlıklıkla konsol tusuna maus sol tıkını ayarladım hiç bişey yapamıyorum ayarlarada giremiyorum geri kaldı böyle silip yüklesem olur mu acaba

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
beyler oyunu komple silip 30 gb geri yüklersem ayarlar 0 lanır mı ya yanlıklıkla konsol tusuna mouse sol tıkını ayarladım hiç bişey yapamıyorum ayarlarada giremiyorum geri kaldı böyle silip yüklesem olur mu acaba
Bilmiyorum oladabilir olmayadabilirde bilgisayarı yeniden başlatın mı nasıl ayarlara giremiyorsun.

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
Bilmiyorum oladabilir olmayadabilirde bilgisayarı yeniden başlatın mı nasıl ayarlara giremiyorsun.
konsol açma tusunu sol tıka almısım yanlıklıkla tıkladıgım gibi ayarlar acılmıyor konsol acılıyor iyice saçmaladı yani anlıcan hiç bişey yapamıyorum silip komple yüklücem bakalım ayarlar 0 lanır inşallah

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
beyler oyunu komple silip 30 gb geri yüklersem ayarlar 0 lanır mı ya yanlıklıkla konsol tusuna mouse sol tıkını ayarladım hiç bişey yapamıyorum ayarlarada giremiyorum geri kaldı böyle silip yüklesem olur mu acaba
bulut kaydı var olmaz. Enter basarak tıklamaya çalış fareyle götürüp

Top Bottom