eski monitorde vardı direkt yapabiliyordum amanormalde de yok ki o çözünürlük özel yapman lazım
eski monitorde ayar yapmadan direkt oyun ayarlarından seçip kullanıyordum neyse windows için değilde sadece oyun ekranı için özel nereden ayarlayabilirim biliyor musunuz?O çözünürlük bildiğim kadarıyla yok
Eski monitörün neydieski monitorde ayar yapmadan direkt oyun ayarlarından seçip kullanıyordum neyse windows için değilde sadece oyun ekranı için özel nereden ayarlayabilirim biliyor musunuz?
Bende default olarak var şuanO çözünürlük bildiğim kadarıyla yok
21.5 inç asus vg bilmem ne 75 hzEski monitörün neydi
benim bildiğimde öyle olması lazımdı acaba 24.5 25 inç diye mi böyleBende default olarak var şuan
Kardeşim oyunda master yapmak istiyorsan ekran kartın nvidia ise veya amd farketmez özel çözünürlük ayarla yap 1080x1080 yap önüne geleni ez geç fps açısından da oldukça başarılı sadece ilk zamanlarda biraz alışmada sıkıntı yaşayabilirsin , alıştıktan sonra da onlar aman dilesin sen değilcs2 de 1280 980 çözünürlüğü yok ayarlarda 25 inç Odyssey G4 monitör
Bu arada konudan bagımsız 3 gündür 16:9 1920x1080 deniyorum mermiler bi güzel gidiyor sanki iyi çözünürlük hibi geldi21.5 inç asus vg bilmem ne 75 hz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benim bildiğimde öyle olması lazımdı acaba 24.5 25 inç diye mi böyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şu an bile monitörler arası geçiş yaptığımda default ayarlarda çıkıyor diğerinde
denerim hocamBu arada konudan bagımsız 3 gündür 16:9 1920x1080 deniyorum mermiler bi güzel gidiyor sanki iyi çözünürlük hibi geldi
cs2 de 1280 980 çözünürlüğü yok ayarlarda 25 inç Odyssey G4 monitör