- Konu Sahibi Konu Sahibi
hayırözel çözünürlük eklemiş olmayasınız? amd üzerinden
hayırözel çözünürlük eklemiş olmayasınız? amd üzerinden
Reis Sen Benim Dedigim yontemi denedin mi ?????????hayır
Hocam haklısınız denemedim çünkü Csye girme vaktim olmadıReis Sen Benim Dedigim yontemi denedin mi ?????????
Sanki denememis gibisin
analartda da oluyormu bu?Hocam Bagzen Ekran Kartindan Bagzen'de Monitorden Kaynakli olauyor ama Asil Sorun CS'de adamlar bu sorunu cozmekle bile ugrasmiyorlar
Her neyse Ekran Kartin AMD' mi Nvdia mi ??? Eger Nvidia ise asiri basit zaten cozmek AMD Ise yani cok'da zor degil gene basit ama bagzen sorun oluyor ve bu yuzden 3-5 farkli kombinasyon denemen gerekebiliyor ve bagzende oyun acilirken oyundan atiyor ve girebmiyorsun anca cik gir yapiyorsun vs. anaca duzeliyor
He tabi ben RX 580 kullaiyorum muhtemlen ileri serilerde ozellikle 7000 ve ustunde cozmuslerdir bu sorunu
analartda derken reis???analartda da oluyormu bu?
anakart yanlış yazmışımanalartda derken reis???
Anakart Diyorsan Yok olmaz Yani en azindan acayip eski 2000-2015 Kalma degilse olmaz he onlarda'da kesin sorun olacak diye bir sey yok sadece bagzen cok eski anakartlarda eski teknoloji oldugu icin olmuyor bagzi anakartlarda bios update'den sonra duzeliyor vs.
Ama Anakart'dan dolayi olmaz genelde asiri nasdir olur o'da bios updatye ile cozuluyor dedigim gibi
şu genelde siyah renkli küçük anakartlar olur ya onlarda çözünürlük sorunu oluyormu? bende birtane var bundan 3 - 4 sene önce kullanıyordum oyun oynarken çözünürlük de baya sıkıntı çekiyordumanalartda derken reis???
Anakart Diyorsan Yok olmaz Yani en azindan acayip eski 2000-2015 Kalma degilse olmaz he onlarda'da kesin sorun olacak diye bir sey yok sadece bagzen cok eski anakartlarda eski teknoloji oldugu icin olmuyor bagzi anakartlarda bios update'den sonra duzeliyor vs.
Ama Anakart'dan dolayi olmaz genelde asiri nasdir olur o'da bios updatye ile cozuluyor dedigim gibi