CS2 çözünürlük bulamıyorum

4:3 seçiyorsun 1280 e 960 var ya nasıl yok ben oynuyorum monitörle ilgili olabilir mi dicem de alaksı yok onla geçri
hocam samsung seçiyorum 4 3 e gözükmüyor eskisine geçiyorum gözüküyor büyük ihtimal monitor 4 3 de 1280 960 desteklemiyor önceden ayarlamıştım 1280 i yeni monitorle açmaya çalışınca oyuna girmiyor donuyordu

Hocam Bagzen Ekran Kartindan Bagzen'de Monitorden Kaynakli olauyor ama Asil Sorun CS'de adamlar bu sorunu cozmekle bile ugrasmiyorlar

Her neyse Ekran Kartin AMD' mi Nvdia mi ??? Eger Nvidia ise asiri basit zaten cozmek AMD Ise yani cok'da zor degil gene basit ama bagzen sorun oluyor ve bu yuzden 3-5 farkli kombinasyon denemen gerekebiliyor ve bagzende oyun acilirken oyundan atiyor ve girebmiyorsun anca cik gir yapiyorsun vs. anaca duzeliyor

He tabi ben RX 580 kullaiyorum muhtemlen ileri serilerde ozellikle 7000 ve ustunde cozmuslerdir bu sorunu

• Beğen
Reaksiyonlar: bwNN
cs2 de 1280 980 çözünürlüğü yok ayarlarda 25 inç Odyssey G4 monitör
1280x980 olmaz zaten bunuda nereden çıkardın o 1280x960dır default çözünürlük o zaten
1753101692416.webp

AMD Denetim Masasına git ayarlar bölümünde ekran sekmesine git ve sağ altta yer alan özel çözünürlükler bölümünden yeni çözünürlük oluştur ayarına gir ardından 1280x960 yaz ve CVT ayarını seçip uygula sonra oyuna gir ve hallet

• Beğen
Bunu Yap

Eger Olmassa o ozel cozunurlugu sil ve her seyi gene ayni yapip sadece CVT Yerine CVT Azalmis olarak degistirip dene

hic biri olmassa (ben'de de olmamisti) Monitorun Hz'ni degistir ve tekrar bak benim 180 hz monitorum var 165 yapinca 4:3'te 1280x960 secenegi geldi

Benimki bu sekilde

1753102003361.webp

Yenileme hizini monitorun hz.'ne gore ayarla ayrica cvt kismi degisebiliyor bagzilasrinda sadece cvt oluyor bagzilarinda bende oldugu gibi cvt azaltilmis ise yariyor deneyerek ogrenirsin

• Beğen
1280 960 işte ya yanlış yazmışım
masaüstü ayarlarında gözükmüyor
DDU ile ekran kartı sürücüsünü sil tekrar kur sonra Windows Shift Ctrl B yap

Yukarıdaki ssi dediğin kısımdan çektim bende var herkeste var sende gitmesi garip özel çözünürlük falan yaparken bozmuş olmalısın

Geri