Neler Yeni

🔥CS2 DE 51 KASA AÇTIM İNANAMIYORUM BU NEE!

bu yeni gelen kasa şuan haftalık dropda var mı hocam yoksa sadece operasyon yıldızıyla mı alınıyor ?
Operasyon yildiziyla alınıyor hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk çıktığı gecenin sabahında kasmaya başladıysanız onlar muhtemelen 2.5 dolar civarına satılır , kasadaki skinler iyi olsa da daha önce yıldız kasabilme muhabbetinden dolayı 1 - 1.5 dolar civarına düşer muhtemelen
Tamamdır hocam sağolun, 21 dolarimi geri alayim yeter.

cahilliğime verin bu saçmalıklara kim binlerce dolar veriyor? düz skin sanırım onla oynasan ne oluyor oynamasan ne oluyor. yanlış anlaşılmasın cidden bilmiyorum

Awp fiyat belli oldumu
1743726127975.png

takas banları daha bitmedi ama şu fiyatlara listeleyenler var , bazıları 1 2 tane satılmış

Alıntıyı görüntüle

takas banları daha bitmedi ama şu fiyatlara listeleyenler var , bazıları 1 2 tane satılmış
Evet 2 gündür Gamerpay dan bakıyorum fiyatlara sırf hemen para alabilmek için fiyat düşürüyorlar. Şuan 750 euro ya kadar düştü benimk ama takas banı bittikten sonra ne olur acaba

cahilliğime verin bu saçmalıklara kim binlerce dolar veriyor? düz skin sanırım onla oynasan ne oluyor oynamasan ne oluyor. yanlış anlaşılmasın cidden bilmiyorum
dünya ahmaklarla dolu

Ekran görüntüsü 2025-04-05 051128.png

Beyler bu kaçtan gider? İlk satanlardan olmayacağım 12sinde ban açılıyor ama statrack MW 0.12.

Geri