Cs2 de fpsim çok düştü

Ekran kartım rtx 4060 işlemcim Ryzen 5 5600 cs de normalde fps im 280 altına inmezdi ama son 1 haftadır 180 e düştüğü oluyor bios güncelledim chipset driveri kurdum windows 10 a döndüm yine düzelmedi ve baktığımda işlemci sıcaklığının 92 dereceye çıktığını gördüm ancak öncedende öyle olmasına rağmen fps bu kadar düşmüyordu oyun içinde ekran kartı kullanımı yüzde 50-60 larda işlemci yüzde 30 larda kullanılıyor sorun pc demi oyundamı?
oyun zaten sıkıntılı fakat son gelen güncelleme ile herkezin fpsi düşmüş yakında düzelir diye umuyoruz ayrıca 92 derece çok fazla stok fan ise değiştirin dahada yükselirse işlemci kendini kısıtlar

oyun zaten sıkıntılı fakat son gelen güncelleme ile herkezin fpsi düşmüş yakında düzelir diye umuyoruz ayrıca 92 derece çok fazla stok fan ise değiştirin dahada yükselirse işlemci kendini kısıtlar
Büyük ihtimal kısıtlıyor zaten çünkü sabit 92 derece işlemcim çok sıcak phantom spirit alıcam

Son güncellemede ciddi FPS kaybı var ben bile 400 civarından 150-200 civarına kadar düştüm. Son güncelleme baya ağır oldu optimizyon lazım 2-3 guncellemeye yeniden eski hâline gelir
Aynı şeyi yaşıyorum 5700x3d ile, thermalright spirit ile ortalama 66-67derece max 73 derece ama fps yarı yarıya düştü

O zaman benim pc şu anda 92 derecede can çekişiyor
Fps düşüşünün sıcaklıkla olmadığını düşünüyorum bi güncelleme yaptılar oyunun içine ettiler ama 92derece de cehennemmiş

Aynı şeyi yaşıyorum 5700x3d ile, thermalright spirit ile ortalama 66-67derece max 73 derece ama fps yarı yarıya düştü
Dediğim gibi getirdikleri animasyon güncellemesi "bug"lı fixlerler diye düşünüyorum ya da fixlemek yerine öylece bırakırlar nasıl olsa Valve bu :D

Geri