Cs2 de fpsim çok düştü

CS2 son güncelleme de büyük oranda optimize edildi. Yorumlardaki büyük çoğunluk maalesef bihaber bu durumdan. FPS ler bizim arkadaş grubumuzda en az 50 FPS arttı. Bu hepimiz için ayrı ayrı geçerli. Yani sorun oyunda değil sisteminde. O sıcaklıklar da işlemci kendini frenler. Frekans düştüğü için performans kaybediyorsun. Throttle sorununa neyin sebep olduğunu bulup onu çözmen gerek.

Ekran kartım rtx 4060 işlemcim Ryzen 5 5600 cs de normalde fps im 280 altına inmezdi ama son 1 haftadır 180 e düştüğü oluyor bios güncelledim chipset driveri kurdum windows 10 a döndüm yine düzelmedi ve baktığımda işlemci sıcaklığının 92 dereceye çıktığını gördüm ancak öncedende öyle olmasına rağmen fps bu kadar düşmüyordu oyun içinde ekran kartı kullanımı yüzde 50-60 larda işlemci yüzde 30 larda kullanılıyor sorun pc demi oyundamı?
Son güncellemede ciddi FPS kaybı var ben bile 400 civarından 150-200 civarına kadar düştüm. Son güncelleme baya ağır oldu optimizyon lazım 2-3 guncellemeye yeniden eski hâline gelir

Kasa bu
Kasanın 160mm desteği var soğutucu boyutu ise 157mm sorun yaşamazsınız.

Eğer uzun süre CPU güncellemem dersen bu da olur.

Kasanın 160mm desteği var soğutucu boyutu ise 157mm sorun yaşamazsınız.

Eğer uzun süre CPU güncellemem dersen bu da olur.

Tavsiye için teşekkürler hocam phantom spirit alıcam

O zaman fan alırsam çözülür çözülmezsede sorun oyundadır ilgilendiğiniz için teşekkürler hocam
hocam ben 5600x stok soğutucu 140-240 fps civarı alıyordum thermalright assassin 120 aldım işlemci sıcaklığı 85 ten 49 a düştü ve 280-350 civarı fps alıyorum artık işlemci çok ferah overclock bile yapsam çok ısınacağını sanmıyorum

hocam ben 5600x stok soğutucu 140-240 fps civarı alıyordum thermalright assassin 120 aldım işlemci sıcaklığı 85 ten 49 a düştü ve 280-350 civarı fps alıyorum artık işlemci çok ferah overclock bile yapsam çok ısınacağını sanmıyorum
İşlemci sıcaklığı 100 fps fark edebiliyor yani

Geri