S storm0 80+ Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Abdussamed Pazar, 22:14 #1 Selamun aleyküm arkadaşlar cs de bazi skinlerden kaar ede ede 26 dolara cikartdim bakiyeyi, sizin bir oneriniz varmi kaar ede bilmem icin skinler?
Selamun aleyküm arkadaşlar cs de bazi skinlerden kaar ede ede 26 dolara cikartdim bakiyeyi, sizin bir oneriniz varmi kaar ede bilmem icin skinler?
Pişmaniye 80+ Silver Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 3,085 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 1,921 Konum Kocaeli/İzmit İsim Can BOZKURT Pazar, 22:16 #2 storm0 yazmış: Selamun aleyküm arkadaşlar cs de bazi skinlerden kaar ede ede 26 dolara cikartdim bakiyeyi, sizin bir oneriniz varmi kaar ede bilmem icin skinler? Devamı için tıklayın... skin bilmemde kilovat kasası yakın vakitte 70 72 kurusa dusmustu duserse yine al 94 95 kurusa cikiyor
storm0 yazmış: Selamun aleyküm arkadaşlar cs de bazi skinlerden kaar ede ede 26 dolara cikartdim bakiyeyi, sizin bir oneriniz varmi kaar ede bilmem icin skinler? Devamı için tıklayın... skin bilmemde kilovat kasası yakın vakitte 70 72 kurusa dusmustu duserse yine al 94 95 kurusa cikiyor