Low ayarlarda 60 70vermezmi40 50 fps verir gibi geliyor
Arkadaşımdan 9bine alıcam ama taksit taksit vericem nezaman rahatsan ozamna ver dediCs2 oynamak için bu sisteme yatırım yapılmaz, yapılmamalı. Ne kadar ödeyeceğinizi paylaşırsanız en azından bilgili arkadaşlar alternatif ürünler sunar.
Almıyorum ozaman1050'den yüksek değil sallamış orada. CS de çok zor oynarsın.
Aga ben arkadaşıma 12 bine 3050 laptop sattım daha 2 yıllık. 9k'ya bu sistem ne ya. Arkadaş bile arkadaşı dolandırıyor vahArkadaşımdan 9bine alıcam ama taksit taksit vericem nezaman rahatsan ozamna ver dedi
Bu fiyata veya biraz daha üstüne daha iyi sıfır alınırArkadaşımdan 9bine alıcam ama taksit taksit vericem nezaman rahatsan ozamna ver dedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Almıyorum ozaman
Bu fiyata veya daha üstüne 0 atabilirmisin örnekBu fiyata veya biraz daha üstüne daha iyi sıfır alınır
Ben çok anlamıyorum laptop işlemcilerinden ama görüyorum sıcak fırsatlara atılıyor sürekliBu fiyata veya daha üstüne 0 atabilirmisin örnek
Bu fiyat bandına pek görmedim benBen çok anlamıyorum laptop işlemcilerinden ama görüyorum sıcak fırsatlara atılıyor sürekli
Nekadar verilir bu sistemeAga ben arkadaşıma 12 bine 3050 laptop sattım daha 2 yıllık. 9k'ya bu sistem ne ya. Arkadaş bile arkadaşı dolandırıyor vah![]()