Cs2 de oyun takılıyormuş gibi

bu videodaki nvidia inspector ayarlarını yap.

Hocamlar selamlar yeni sistem topladım oyunlarda bakayım diye basit eğlence vs. girdim cs de böyle ping varmış gibi saliselik bi takılıyor acaba ekran kartı işlemciye yetişemediği için mi daha değiştirmedim
r7 7800x3d
asus rog 3060 12gb
32 gb ram

ram kullanımı da oyunlarda fazlama anlamadım orayı sıcaklık vs. sıvı soğutucu var normal sıcaklıkta ama csdeki sorunu anlamadım

yakın zamanda inşallah 5070 e geçeceğim

birde sabit her oyundan 170 alıyorum bu neden 180hz monitörüm var
Afterburner ekran görüntülerinizde iki gpu görünüyor, birisi muhtemelen işlemcinin ancak hangisi bilemedim. Bu yüzden işlemcinizin dahili grafik kartı kısmını devredışı bırakmayı bir deneyin derim. Bios girin, arama kısmından integrated graphics kısmını bulup disable yapın.
Yine DDU programını kullanarak ekran kartı için temiz driver kurulumu da yapabilirsiniz.

Afterburner ekran görüntülerinizde iki gpu görünüyor, birisi muhtemelen işlemcinin ancak hangisi bilemedim. Bu yüzden işlemcinizin dahili grafik kartı kısmını devredışı bırakmayı bir deneyin derim. Bios girin, arama kısmından integrated graphics kısmını bulup disable yapın.
Yine DDU programını kullanarak ekran kartı için temiz driver kurulumu da yapabilirsiniz.
dediğin gibi kapatım işlemcinin ekran kartını boştayken 50 derecede duran işlemci artık 35 derecede duruyor :d

takılma kesildi artı olarak oyunları açarken ederken derece fırlıyordu birden onuda bi an yaşamadım gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

derece ama 50 falan boşta oyyundada 60-70
Geçmiş olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorunu çözersen etiket at lütfen.
Çözüm için okuyun hocam. Belki sizinki de çözülür.

Geri