CS2 de rekabetçide rank kasılır mı ?

!Mete

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
129
Onbaşı Rütbe 5'teyim. Rekabetçide (normal) TP puanı kazanabiliyor muyuz ? puan kasmak için Ölüm maçı vb. oyun modları mı girmemiz gerekiyor ?

Birde, Seçkin kilidini nasıl açabilirim ? bütün oyun modlarını oynadım fakat %46 da kaldım. Şimdiden teşekkürler.

kanka seçkin için önce cs seçkinin olması lazım onun dışı 10 win alınca seçkine geçiriyor diye hatırlıyorum. Seçkini açtıktan sonra seçkinden tp kas win alınca daha çok tp veriyor

Onbaşı Rütbe 5'teyim. Rekabetçide (normal) TP puanı kazanabiliyor muyuz ? puan kasmak için Ölüm maçı vb. oyun modları mı girmemiz gerekiyor ?

Birde, Seçkin kilidini nasıl açabilirim ? bütün oyun modlarını oynadım fakat %46 da kaldım. Şimdiden teşekkürler.
Premier rezalet, oyunu trolleyenler mi dersin afk kalanlar mı dersin 0 vuranlar mı dersin...

Premier rezalet, oyunu trolleyenler mi dersin afk kalanlar mı dersin 0 vuranlar mı dersin...
Hocam olabildiği kadar kasıp Faceit geçeceğim zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kanka seçkin için önce cs seçkinin olması lazım onun dışı 10 win alınca seçkine geçiriyor diye hatırlıyorum. Seçkini açtıktan sonra seçkinden tp kas win alınca daha çok tp veriyor
Sadece bir mapte mi yoksa genel olarak mı ?

Ben sadece drop için giriyorum zaten oyun bozuk sevmiyorum cs2 yi. Adamın öldüğünü görüyorum saniyelik tekrar doğuyor böyle oyun mu olur

valla sanırım öyleydi ya bir yapay zekaya sormak lazım

seçkin kısmını oynamak için genel rütbenin 10 olması lazım elo seçkinde 10win alınca açılıyor. onun dışında çarşamba ve perşembe oynuyorum haftalık bonus veriyor çünkü daha kolay oluyor

Geri