Neler Yeni

CS2 de snap tap kesin olarak kaldırıldı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Fatih
Snap tap klavyeleri oyunda kullandığında attığını söyledi ve buda snap tap özelliğinizi cs2 de kullanipmicak anlamina geliyo ama bugün bi arkadaş ez63 adlı klavye kullandığını ve snap tap açık + olarak diğer özeliklerinde rapid trigger falanda açık dedi klavyeye baktigimda Türkiye'de satışını bulamadim yani snap tap özelliği yalandan mı kalktı bu klavyeyi alanlar kullana bilir mi?

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Burak
Snap tap klavyeleri oyunda kullandığında attığını söyledi ve buda snap tap özelliğinizi cs2 de kullanipmicak anlamina geliyo ama bugün bi arkadaş ez63 adlı klavye kullandığını ve snap tap açık + olarak diğer özeliklerinde rapid trigger falanda açık dedi klavyeye baktigimda Türkiye'de satışını bulamadim yani snap tap özelliği yalandan mı kalktı bu klavyeyi alanlar kullana bilir mi?
Hocam maçtan atabilir fark edilirse

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Baran Kut
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
CS'nin takip sistemi nasıl bilmiyorum ama şutlayan oyunlar var kullanınca.
Yani akla şu geliyo şimdi nasıl hilelileri bille banliyamiyolarsa bu snap tap olayinida tam olarak halledememişler ve bu klavyeyi kullanan snap tap özelliğinide kullanıyo belki diğer klavyalerdede kullanılıyodur bilmiyorum

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
1
2 hafta önce turnuvada kullandılar

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Burak
Yani akla şu geliyo şimdi nasıl hilelileri bille banliyamiyolarsa bu snap tap olayinida tam olarak halledememişler ve bu klavyeyi kullanan snap tap özelliğinide kullanıyo belki diğer klavyalerdede kullanılıyodur bilmiyorum
Hocam daha ban yiyen olmamış ama yasaklandı kullanımı ban atmıyor ama maçtan atıyor buda istenmeyen bekleme sürelerine yol açıyor

Arthur61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Samet Albayrak
Oyunun yarısından çoğu hille 10 oyundan 8 tanesi kesin hile ile uğraşıyoruz. Adamlar banlanmıyor. Geçen silah yarışı oynuyorum ilk el 5-6 adam vurdum direk kafadan ama biraz sallamasyon oldu benide öyle vursalar hile derdim. Normalde çok iyi oynayan biri değilim. 2 dakika sonra sunucudan attı vac ban otorumunuzu doğrulayamadı diye, sanırım sistem hile olarak algıladı vuruşlarımı. 1 saatn uğraştım ne yaptıysam giremedim. Sonra en son çare iletişime yazayım dedim, o arada bir daha denedim açıldı. Demekki sistem çalışıyor ama hile olmayana :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Harun Berke Gürek
Instagram
www.instagram.com/harunberkegurek
Steam
https://steamcommunity.com/id/berkegbi/
Twitter
berkegbi
Discord
berkegbi
Abicim iyi oynayan adamın snap tap'e mi ihtiyacı olur ya. Uğraşmayın şöyle boş beleş işlerle. işin kolayına kaçacağınıza kendi aiminizi geliştirmeye çalışsanız daha iyi yerlere gelirsiniz.

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
1
Abicim iyi oynayan adamın snap tap'e mi ihtiyacı olur ya. Uğraşmayın şöyle boş beleş işlerle. işin kolayına kaçacağınıza kendi aiminizi geliştirmeye çalışsanız daha iyi yerlere gelirsiniz.
rakip o avantajı kullanırken sen kullanamazsan kötü olur ayrıca esporcular bile kullanıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Fatih
2 hafta önce turnuvada kullandılar
Evet bu olayı arkadaşdan duyunca aklima eternal fire vlog videosunda bb dacha belgrade trnuvasinda kullanıldığını söyledi yani bu bence boş muhabbet oyundan attiyo dendi ama bişey yaptiklari yok ferrari peek yemeye devam ediyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk aimin iyi ama peeklerim kötü millet bana bu kadar rahat peek atarken ben yaptığımda karekterim durmadigi için mermim başka yere gidiyo ve yüksek elolarda önemli roundlar veriyorum bu hakksizlik hileleri banlamayi yapmadiklari gibi yaptık demelerine rağmen halla kullanılıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Harun Berke Gürek
Instagram
www.instagram.com/harunberkegurek
Steam
https://steamcommunity.com/id/berkegbi/
Twitter
berkegbi
Discord
berkegbi
Evet bu olayı arkadaşdan duyunca aklima eternal fire vlog videosunda bb dacha belgrade trnuvasinda kullanıldığını söyledi yani bu bence boş muhabbet oyundan attiyo dendi ama bişey yaptiklari yok ferrari peek yemeye devam ediyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk aimin iyi ama peeklerim kötü millet bana bu kadar rahat peek atarken ben yaptığımda karekterim durmadigi için mermim başka yere gidiyo ve yüksek elolarda önemli roundlar veriyorum bu hakksizlik hileleri banlamayi yapmadiklari gibi yaptık demelerine rağmen halla kullanılıyor
bunun için training haritaları var kankam. bunlarda çalışabilrsin. Ya da bol bol ısınma atarsın peek çalışırsın. Ayrıca biliyorsun ki tickness oldu artık. Bu bahsettiğin olay rakibin ekipmanından da kaynaklı olabilir. Senden biraz da olsun üst bir ekipman kullanıyorsa, örnek veriyorum o 360hz bir monitör kullanıyor, sen 144hz adamın seni rahatça öldürmesi ya da sen daha peek atmadan seni öldürmesi gayet normal şeyler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Fatih
bunun için training haritaları var kankam. bunlarda çalışabilrsin. Ya da bol bol ısınma atarsın peek çalışırsın. Ayrıca biliyorsun ki tickness oldu artık. Bu bahsettiğin olay rakibin ekipmanından da kaynaklı olabilir. Senden biraz da olsun üst bir ekipman kullanıyorsa, örnek veriyorum o 360hz bir monitör kullanıyor, sen 144hz adamın seni rahatça öldürmesi ya da sen daha peek atmadan seni öldürmesi gayet normal şeyler.
Knk öncelikle 240hz monitör kullanıyorum faceit onuyorum 1.19 kda ultura bı oyuncu değilim ama kötü bi oyuncuda değilim dediğin şeyleri zaten yapiyorum dm giriyorum traning yapıyorum ama senin savunduğun şey saçma parası olan emek sarf etmeden yapar bi klavyeye 11k vermek istemeyen emeğiyle çalışa çalışa yapması gerekiyo bu sence eşit bi durum mu

Top Bottom