Cs2 de Vac ban yedim

Rovi

80+
Reaksiyon skoru
44
Kuzenim bilgisayarımda oynarken oyunda birisi "m_yaw inf" komutunu kullanmasını istemiş o da kullanmış 1 gün sonra hesabım yasaklandı bunun sebebi nedir bilen biri varmı ve bunun bir hata olduğunu düşünüp geri kaldırma ihtimali varmı banın. Oyunun izin verdiği bir komutu kullanarak nasıl vac ban yiyebilirki bir hesap anlayamıyorum.

Kuzenim bilgisayarımda oynarken oyunda birisi "m_yaw inf" komutunu kullanmasını istemiş o da kullanmış 1 gün sonra hesabım yasaklandı bunun sebebi nedir bilen biri varmı ve bunun bir hata olduğunu düşünüp geri kaldırma ihtimali varmı banın. Oyunun izin verdiği bir komutu kullanarak nasıl vac ban yiyebilirki bir hesap anlayamıyorum.
ingilizce olarak destek talebi oluştur durumu açıkla sonrasında geri dönüş bekle bunun dışında yapabileceğin bir şey yok

eğer düzgünce ilgilenirlerse banını açabilirler

O kaldirilmamis miydi ?

ingilizce olarak destek talebi oluştur durumu açıkla sonrasında geri dönüş bekle bunun dışında yapabileceğin bir şey yok

eğer düzgünce ilgilenirlerse banını açabilirler
vac ban hiçbir şekilde açılmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oyunun izin verdiği komutları kullanarak hile yapanlara ban atılıyor açılmaz

Kardeşim aslında bu VALVE Anti-Cheat Live sisteminin bir sorunu. Bu kod sürekli dönme işlevi sağladığı için seni spinbot olarak tespit ediyor. Bu durumda BAN durumu kalkan yok ama yine de Valve Desteğe yazmanda fayda var. Steam Toplulukta bununla alakalı şöyle bir konuşma var: https://steamcommunity.com/app/730/discussions/0/6352962504915226903/

Geçmiş olsun, değerli bir hesap ise üstüne düşe bildiğin kadar düş. Ayrıca VAC BAN kaldırılma olasılığı çok düşüktür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,350
Üyeler
189,068
Son üye
emre21_
Geri