Steam üzerinden satışa koyabilirsiniz ama çok para etmez.
Anlıyorum.Steam üzerinden satışa koyabilirsiniz ama çok para etmez.
Buff.163 fiyatı MW için en ucuz 2500 çin yuanı olarak gözüküyor (13.600tl ya da 350$) Facebook gruplarında buff90-buff85 fiyatlarından nakite çeviren al satçılar var. Buff90 demek buff fiyatının %90'ı yani 100 dolarlık itemin 90 dolar fiyat biçilmiş hali olarak düşünebilirsiniz.Merhaba hocalarım bugün Cs2 de Mirage Hatıra paketinden Deagle Çöl Tilkisi Az Aşınmış çıkardım nasıl TL ye çevirebilirim ne kadar eder ?
Steamden bakınca 480 dolardan başlıyor. 2 yöntem var.Merhaba hocalarım bugün Cs2 de Mirage Hatıra paketinden Deagle Çöl Tilkisi Az Aşınmış çıkardım nasıl TL ye çevirebilirim ne kadar eder ?
saolun hocalarım cevaplarınız için benim skinim souvenir olduğu iiçin 250 dolar ilan vermişler dmarkette sanırım bynogame aşırı fazla komisyon kesmez ise oraya satacağımBuff.163 fiyatı MW için en ucuz 2500 çin yuanı olarak gözüküyor (13.600tl ya da 350$) Facebook gruplarında buff90-buff85 fiyatlarından nakite çeviren al satçılar var. Buff90 demek buff fiyatının %90'ı yani 100 dolarlık itemin 90 dolar fiyat biçilmiş hali olarak düşünebilirsiniz.
Onun dışında Dmarket gibi siteleri araştırabilirsiniz orda da fiyatlar ortalama 350 dolar civarı ama site nakite çevirmeden önce komisyon kesecektir.
Facebook üzerinden satış yaparsanız İtemsatış sitesinden yapılıyor genelde. Satıcıya %0 komisyonla satabiliyorsunuz zaten komisyonu alan kişi buff fiyatının biraz altından aldığı için bu yöntemle de böyle komisyon kesilmiş oluyor.
al satçı nasıl bulacağımı bilmiyorum fiyatı biraz kırıp verebilirimÇok talep görecek bir item değil maalesef. Hem pahalı hem daha güzel alternatifleri var yani hastasını bulursanız satarsınız ancak. O yüzden biraz kardan zarar ederek al sat yapan birine fiyatını kırpıp verebilirsiniz. Gerisiyle o uğraşsın satmaya çalışsın kar etmeye çalışsın siz alabildiğinizle memnun olacaksanız.
Bynogame önermiyorum piyasası çok ölü. 300 dolar nakit alabilirseniz kabul etmeyi düşünün ve unutmayın ki hiçbir item steam fiyatından satılmaz.
Dediğim gibi itemin piyasası 350 dolar + komisyon olarak gözüküyor şu an. Dmarket %10 kestiğini varsayalım 315 dolar alırsınız ''eğer satabilirseniz'' Bence 275-300 dolar arası nakit uygun olacaktır. Umarım alıcı bulabilirsiniz, bir sorunuz olursa buyrun sorun.
Facebook alım satım gruplarına bakabilirsin hocam. İtemsatış üzerinden satmaya çalış kimseden önce parasını alma, itemi verme. Her şeyi usulüne uygun yaptığın sürece dolandırılma mevzusu olmaz. Daha önce 2 defa ticaret yaptığım birisi var istersen onunla da iletişime geçebilirsin. Facebooktan anlaşmış olsan bile itemsatışa ilan açıyorsun ama random birisi değil anlaştığın kişi alıyor.al satçı nasıl bulacağımı bilmiyorum fiyatı biraz kırıp verebilirim