Yardım CS2 DEAGLE ÇÖL TİLKİSİ NEREDE SATILABİLİR NE KADAR EDER SİZCE

Facebook alım satım gruplarına bakabilirsin hocam. İtemsatış üzerinden satmaya çalış kimseden önce parasını alma, itemi verme. Her şeyi usulüne uygun yaptığın sürece dolandırılma mevzusu olmaz. Daha önce 2 defa ticaret yaptığım birisi var istersen onunla da iletişime geçebilirsin. Facebooktan anlaşmış olsan bile itemsatışa ilan açıyorsun ama random birisi değil anlaştığın kişi alıyor.
size rica etsem o arkadaşa fiyatı ne vereceğini sorabilirmisiğniz az aşınmış 0.1 aşınmışlığıo var hatıra mirage

Merhaba hocalarım bugün Cs2 de Mirage Hatıra paketinden Deagle Çöl Tilkisi Az Aşınmış çıkardım nasıl TL ye çevirebilirim ne kadar eder ?
Kral sitelere bak güvenilir bir yere ilan aç al satçılar alır senden, fiyatı biraz kırparlar ama çok zarar etmezsin hem de kolay elinden çıkar. Para etmez diyen arkadaşa bakma zahmet edip aratmamış bile 300 350 dolar az para değil.

Kral sitelere bak güvenilir bir yere ilan aç al satçılar alır senden, fiyatı biraz kırparlar ama çok zarar etmezsin hem de kolay elinden çıkar. Para etmez diyen arkadaşa bakma zahmet edip aratmamış bile 300 350 dolar az para değil.
ona bakmadım hocam zaten yüzde 0.13 oranlı bir skin 300 dolar en düşüğü

Bynogame de 5500e satıp 4800 cebime gireceğine csfloattan 5400e satıp TL ibanıma çekip 3 gün sonra paranın hesabıma yatması ile CSFLOATı tavsiye ederim.

facebookta 1 tane güvenilir grup var. Buff fiyatının %95-98 arasına alırlar iteme göre değişir. Ben 15k Tl ye yakın itemlerimi ilk vererek ibanıma attırmıştım bir sorun yaşamadım.

Bu 5500e satacağım silah awp prinstream di. Facebook grubundaki admine yazdım fiyatı çok oynak oldugu için almak istemedi haklı aslında. Geçen hafta 4k yapıyordu ben satarken 6.2k çıkmıştı şuan bilmiyorum ne kadar

Bynogame de 5500e satıp 4800 cebime gireceğine csfloattan 5400e satıp TL ibanıma çekip 3 gün sonra paranın hesabıma yatması ile CSFLOATı tavsiye ederim.
satılması ne kadar zaman alır peki hocam hiç tecrüben yokta

Merhaba hocalarım bugün Cs2 de Mirage Hatıra paketinden Deagle Çöl Tilkisi Az Aşınmış çıkardım nasıl TL ye çevirebilirim ne kadar eder ?
Merhaba steam envanter üzerinden deagleınızın üstüne gelin ve sat diyin orada diğer kullanıcıların ilanlarını görebilirsiniz o fiyata göre değer biçin

float az aşınmış 0.102
hocam https://buff.163.com/market/csgo sitesine giriş yapın. Envartere tıklayıp silahin fiyatına bakın orada Y cinsinden değer verir. Örnek 500¥ der bu 500 Yuan yapar yani 2705TL eder.

yukarıdaki site buffun çin sürümü.
Avrupa sürümü için https://buff.market/ öneririm.

Kesinlikle hiçbir siteye API KEY girme. Steam ayarlarında API KEY kısmı boş olacak. Eğer boş ise bu 2 site steam id ile giriş yapıp güvenle envarter fiyatına bakabilirsiniz.

Ayrıca float değeri düşük fakat o kadar düşük değil. Benim sattığım awp printstream mw 0.11 di yani 0.0xx li değilse fiyatı çok değişmez buffu baz al yeter.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba steam envanter üzerinden deagleınızın üstüne gelin ve sat diyin orada diğer kullanıcıların ilanlarını görebilirsiniz o fiyata göre değer biçin
Keşke öyle olsa. AWP Printstream steam da 210 dolar (8k TL) gözükürken Csfloat gibi sitelerde 5.5 di.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,083
Üyeler
185,026
Son üye
DoublonS35
Geri