CS2 dm hile dolu neoluyor

emrede00

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
297
beyler maçtan çıkıyorum yeni giriyorum dün geceden beri nekdr death match girdiysem hepsinde böyle millet bi botmuş gibi anlık geri dönüyor full hs atıyor bu valve hile satışına mı başladı ne oldu garip bir şey var tek müzik açıp kafa ezme sesiyle mutlu olma kaynağımdı artık kafama kafama mermi yiyorum dün geceden beri delirecem

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
normal değil yani her maç hile olamaz ki çık gir sıkıldım valorant sildiğime pişman oldum şimdi geri indircem

Valve oyunu elinden kaybediyor böyle yaparak yapacak bir şey yok alternatif oyunlara bakın

onlar item kasmak için oynuyorlar yapay zeka çoğaldı onu yerine sunucu dm girsen daha iyi olur

ama beyler her el hile var derken her el herkes hile yani mesela localde maç girersin full bot gelir ya onun gibi ama botların hepsi gerçek nickli ve hareketleri birebir bot + aimhack açısında olan şeye anında kafayı vuruyor 3-4 aydır bi sıkkıntı yoktu yani hile geliyordu ama bi macta 3 tane olsun hadi yine zevk alıyordun abartmıyorum 20 kişiysek dm'de 14 tanesi hile diyeyim öbürleride söven ruslar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

onlar item kasmak için oynuyorlar yapay zeka çoğaldı onu yerine sunucu dm girsen daha iyi olur

evet evet normal insan değil yani böyle bir şey nasıl oluyor ya BU oyunun an DM giremiyorum valve senin o yedi

eski normal hileleri ozleyecegimizi kim derdi artık direkt yapay zeka hileler oynuyor a

sunucu dm nasıl giriyoruz babus hic anlamıyorum o muhabbetlerden

Son düzenleme:
ama beyler her el hile var derken her el herkes hile yani mesela localde maç girersin full bot gelir ya onun gibi ama botların hepsi gerçek nickli ve hareketleri birebir bot + aimhack açısında olan şeye anında kafayı vuruyor 3-4 aydır bi sıkkıntı yoktu yani hile geliyordu ama bi macta 3 tane olsun hadi yine zevk alıyordun abartmıyorum 20 kişiysek dm'de 14 tanesi hile diyeyim öbürleride söven ruslar

evet evet normal insan değil yani böyle bir şey nasıl oluyor ya BU oyunun an DM giremiyorum valve senin o yedi

eski normal hileleri ozleyecegimizi kim derdi artık direkt yapay zeka hileler oynuyor a

sunucu dm nasıl giriyoruz babus hic anlamıyorum o muhabbetlerden

buna gir ping 75ms ayarla deathmatch tıkla istediği server adresi tıkla kopyalıyor ip adressi sonra oyuna dön komut aç connect 123.123 yaz enterle bitti.
tr serverde bu saate pek oynayan yok öğlede sonra rahat bulursun

Güven faktörü işine inanmıyordum ama sanırım gerçekten etkili. Seçkin satın almak ve almamak gerçekten çok etkiliyor hile oranını. Seçkin aldıktan sonra da benim gibi ortalama bir güven faktörün varsa hile çok az geliyor. Gelenlerde belirgin hile kullanmıyor. Wallhack falan oluyor onlar bile duvar içi falan sıkmıyorlar. Hem seçkinli hem seçkinsiz girdiğim yoldaş maçlarında birer tane hile geldi rakibe. Çok geri düşünce hep sis/duvar arkası vurmaya başladı ve maç bitmeden VAC iptal etti. Ben son 2-3 aydır hile konusunda çok şikayetçi değilim. Ama mermiler gitmiyor hala 😭

1 hafta önce 17k elo da maçtayken bi hile geldi bariz smok içinden herkese ssg ile tek attı raporlanmasına rağmen hala bu adam oynuyor. 18 lvl hesabı var 2k ya yakın saati var. bu adam hala oynuyorsa alsınlar cs2 'sini bi taraflarına soksunlar. tüm itmeleri satılığa çıkardım. haftada 1 kez de sandık düşürmek için oynuyorum o kadar.

15 yıllık cs hayatımı bitirdim artık,3 bin $ lık envanterimi de satışa koydum uğraşamam artık

çoğu kişi haftalık kasa ödülünü almak için giriyor zaten, çoğu kişi salmış, hile-wallhack aşırı yaygın durumda çünkü banlanma süresi çok uzun, youtube'da deney videoları var yeni tarihli üstelik, full ayarda aim-wallhack açıp deniyorlar ne kadar sürede banlanacak diye, kaç hafta sürüyor banlanmaları, o da geçici ban, komple banlanmıyor.

bahsettiğim video bu, açın ne hale geldiğini izleyin.

beyler maçtan çıkıyorum yeni giriyorum dün geceden beri nekdr death match girdiysem hepsinde böyle millet bi botmuş gibi anlık geri dönüyor full hs atıyor bu valve hile satışına mı başladı ne oldu garip bir şey var tek müzik açıp kafa ezme sesiyle mutlu olma kaynağımdı artık kafama kafama mermi yiyorum dün geceden beri delirecem
seçkin ve reko dışı tüm modlarda bot hileler dolu

Geri