Alıntıyı görüntüle simdi demeniz üzerine arkadan furmark acıp lole girdim furmarkı açıp bi 10 dk civarı calıstırıp sonra lole girdim ve bu hatayı verşyor ama arkada furmark calısıyor hala sadece böyle diyipoyundan atıyor
cs2 ye girdigim zaman bu sefer hatayı girdigim gibi veriyor hiç beklemeden lobide veriyor
Üsttekileri deneyince de hâlâ çözülmediyse, eğer ki PSU'dan gelen güç kablosu splitter ile bağlıysa (bir kablo gelip 2 pin slotunu da dolduruyorsa) onları ayırmayı deneyin.
kanka ya power yetmiyor yani o gücü yeteri kadar veremiyor ya da o çıkan ses cw sesi gibi geliyor yani fazla yük binince çıkan ses yani ekran kartı o an tam güç alamıyor gibi güç kablolarını kontrol et bakımını yapmayı falan dene bir belki yakın zamanda temizlik yaptıysan toz falan girmiştir funmarka falan sok işlemciyi stres testine sok bir öyle dene
lolde böyle bir şey buldum bunu acınca lolden atma düzeldi
csde bunun gibi bir ayar var mı biliyor musunuz ?
-- ayrı ayrı bütün parçaların testini yaptım arkadaslar mesela buna bakıcam diye furmark 1 saat acık kaldı neredeyse ve ben lole girip cıktım falan
--occt yaptım powerda bir sıkıntı yok
--ekran kartını degil bütün makinayı defalarca söküp cıkarttım işe yaramıyor
Üsttekileri deneyince de hâlâ çözülmediyse, eğer ki PSU'dan gelen güç kablosu splitter ile bağlıysa (bir kablo gelip 2 pin slotunu da dolduruyorsa) onları ayırmayı deneyin.
nasıl yani tam anlayamadım direkt bir power kablosu var ona baglı ordan prize
--üçlü kablo kullanıyorum lakin direkt prize takıpta denedim yine işe yaramıyor
Alıntıyı görüntüle
-- ayrı ayrı bütün parçaların testini yaptım arkadaslar mesela buna bakıcam diye furmark 1 saat acık kaldı neredeyse ve ben lole girip cıktım falan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Windows arama çubuğunda "olay görüntüleyicisi" ararsanız çıkar. Sistem olay günlüğünde aramanız lazım. Eğer nereye bakacağınızı bilemiyorsanız kaydedip buraya veya bana PM olarak atabilirsiniz eve gelince bakarım.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunun sorunu düzeltmesi saçma geliyor altta farklı bir forumdan aldığım yazı var eski tip işlemciler için olduğunu belirtmiş riot
Merhabalar.Ben bu sorun için riota ticket attım ve sonunda sonuca ulaşabildim. Umarım işinize yarar ^^
Selam dostum.^^
Kayıtlarını detayıca incelediğimde, kullandığın işlemcinin çekirdek sayısı gözüme takıldı. Yaşadığın sorunun temel kaynağı, işlemcinin çift çekirdek olması ve çok eski bir mimariye sahip olması. Oynamakta olduğumuz oyun her geçen gün daha da gelişmekte ve sistem olarak gereksinimleri de gün geçtikçe artmakta. İşlemcin eski ve arka planın çok kabarık olduğu için işlem hızı oyunun işlem hızına ayak uyduramıyor. Senden ricam arka plandaki uygulamaları minimalize etmen. Anlatacağım adımları takip ederek kolaylıkla yapabilirsin. Bu adımların sorununu tamamen çözeceğini garanti edemem ama bir miktarda olsa iyileşme sağlayacağından eminim.
Arka planda açık olan her şeyi kapatırsan daha iyi olacaktır. Örneğin İnternet tarayıcısı (Chrome, Mozilla, Opera yada bir başkası) gibi uygulamaları oyuna girerken kapatman senin yararına olacaktır.
Windows arama çubuğunda "olay görüntüleyicisi" ararsanız çıkar. Sistem olay günlüğünde aramanız lazım. Eğer nereye bakacağınızı bilemiyorsanız kaydedip buraya veya bana PM olarak atabilirsiniz eve gelince bakarım.